Бесплатни систематски прегледи у Болници „Србија“ за борачку популацију из Источног Новог Сарајева

08.02.2023. 17:26
0
ИЗВОР: katera.news

Из општине Источно Ново Сарајево обавјештавају борце Војске Републике Српске, који имају категорисан статус борца, да је у Болници Србија за њих обезбијеђен бесплатан систематски преглед.

Како је навео начелник ове општине Јован Катић, преглед укључује основне лабораторијске налазе, рентген плућа, ултразвук абдомена, интернистички преглед, специјалистички преглед пулмолога и специјалистички преглед хирурга.

Пријава мора садржати читко испуњен и потписан Пријавни образац (доступан на Портирници Општине Источно Ново Сарајево), доказ о пријави пребивалишта на територији општине Источно Ново Сарајево (ЦИПС), те потврду категорисаног статуса борца - копију рјешења о категоризацији (уколико је проведен поступак категоризације, а немате примјерак рјешења, исти можете извадити у Општини Источно Ново Сарајево, канцеларија 16 – Одјељење за општу управу, борачко – инвалидска заштита).

Комплетирану документацију потребно је предати радним данима у периоду од 11. 00 до 14. 00 часова у канцеларију 33 или на Портирницу ове општине.

- Позив је отворен до петка, 17. фебруара, до краја радног времена, а динамика прегледа ће бити организована у складу с бројем пријава и по редослиједу пријављивања на основу списка који ће Општинска управа доставити болници „Србија“ – навео је Катић.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Прим. др Плеша: Кључна улога патологије у дијагностиковању, лијечењу и превенцији болести Прим. др Плеша: Кључна улога патологије у дијагностиковању, лијечењу и превенцији болести
Доктори Тамбурић, Арамбашић и Ђурђевић 31. марта у Болници „Србија“ Доктори Тамбурић, Арамбашић и Ђурђевић 31. марта у Болници „Србија“
Др Трајковић 27. марта у Болници „Србија“ Др Трајковић 27. марта у Болници „Србија“
Најчитаније
 • Годишњица НАТО агресије на СР Југославију (ВИДЕО)
  4h 55m
  2
 • Лана Лубура и Александар Вуковић најбољи спортисти општине Источна Илиџа у 2022. години (ФОТО)
  22h 15m
  0
 • Пронађена опојна дрога и оружје у Источном Новом Сарајеву
  3h 32m
  3
 • Прасићи опет поскупјели
  9h 57m
  0
 • Регионални центар Института за јавно здравство 30 година у служби здравља
  21h 16m
  0