Бесплатно мјерење вриједности крвног притиска и шећера у крви у петак

05.04.2023. 14:50
0
ИЗВОР: katera.news

Поводом обиљежавања Међународног дана здравља ЈЗУ Дом здравља Источно Сарајево организује на Тргу Србија“ у петак, 7. априла, бесплатно мјерење вриједности крвног притиска са манжетним тлакомјерима, мјерење вриједности шећера у крви са одговарајућим апаратима - глукометрима, те савјетодавни разговори са суграђанима.

Активности ће бити организоване у периоду од 10.00 до 13.00 часова, а у случају лошијих временских прилика догађај ће се премјестити у спортску дворану на Тргу Србија“.

Међународни дан здравља обиљежава се сваког 7. априла, а циљ је да се сваке године скрене пажња на неку област која је приоритетна у здравственом смислу.

Коментари 0
Повезане вијести
Позив родитељима да вакцинишу дјецу против морбила и великог кашља Позив родитељима да вакцинишу дјецу против морбила и великог кашља
Једночасовни штрајк упозорења упослених у Дому здравља "Источно Сарајево" (ФОТО) Једночасовни штрајк упозорења упослених у Дому здравља "Источно Сарајево" (ФОТО)
Дом здравља "Источно Сарајево" најавио једночасовни штрајк уколико њихови захтјеви не буду испуњени Дом здравља "Источно Сарајево" најавио једночасовни штрајк уколико њихови захтјеви не буду...
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    15h 50m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    5h 3m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    4h 57m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    4h 34m
    1
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    19h 54m
    0