Besplatno mjerenje vrijednosti krvnog pritiska i šećera u krvi u petak

05.04.2023. 14:50
0
IZVOR: katera.news

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana zdravlja JZU Dom zdravlja Istočno Sarajevo organizuje na Trgu Srbija“ u petak, 7. aprila, besplatno mjerenje vrijednosti krvnog pritiska sa manžetnim tlakomjerima, mjerenje vrijednosti šećera u krvi sa odgovarajućim aparatima - glukometrima, te savjetodavni razgovori sa sugrađanima.

Aktivnosti će biti organizovane u periodu od 10.00 do 13.00 časova, a u slučaju lošijih vremenskih prilika događaj će se premjestiti u sportsku dvoranu na Trgu Srbija“.

Međunarodni dan zdravlja obilježava se svakog 7. aprila, a cilj je da se svake godine skrene pažnja na neku oblast koja je prioritetna u zdravstvenom smislu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Poziv roditeljima da vakcinišu djecu protiv morbila i velikog kašlja Poziv roditeljima da vakcinišu djecu protiv morbila i velikog kašlja
Jednočasovni štrajk upozorenja uposlenih u Domu zdravlja "Istočno Sarajevo" (FOTO) Jednočasovni štrajk upozorenja uposlenih u Domu zdravlja "Istočno Sarajevo" (FOTO)
Dom zdravlja "Istočno Sarajevo" najavio jednočasovni štrajk ukoliko njihovi zahtjevi ne budu ispunjeni Dom zdravlja "Istočno Sarajevo" najavio jednočasovni štrajk ukoliko njihovi zahtjevi ne budu...
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    20h 32m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    18h 34m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    17h 27m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    17h 32m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    16h 35m
    1