Бесповратна средства пословним субјектима за иновативне идеје

24.02.2020. 10:01
0
ИЗВОР: gradistocnosarajevo.com

Развојна агенција Републике Српске и Градска развојна агенција Источно Сарајево позивају заинтересоване субјекте на презентацију Петог јавног позива за додјелу бесповратних средстава пословним субјектима који имају иновативне пословне идеје, производе или услуге које могу довести до смањења незапослености, повећања конкурентности и одрживог друштвено-економског развоја у БиХ.

Максималан износ грант средстава доступан за старт-ап износи 10.000 евра, а за микро, мала и средња предузећа до 250 запослених 30.000 евра, с тим да морају обезбиједити и властито учешће у износу од минимално 50%.

Грант средства обезбијеђена су кроз „Challenge to Change“- C2C програм који проводе Развојна агенција Републике Српске и Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА, а финансијски подржава Шведска агенција за међународни развој и сарадњу – Сида/Амбасада Шведске у БиХ.

Презентација ће бити одржана у уторак 03.03.2020. године у 12:00 часова у Источном Сарајеву, у скупштинској сали Градске управе Источно Сарајево (улица Стефана Немање 14).

Приликом презентацији биће дате основне смјернице о условима пријаве и појаснити кораци за он-лајн пријаву. На крају ће се учесницима омогућити да поставе специфична питања.

Молимо да ваше присуство презентацији потврдите најкасније до 02.03.2020. године на имејл: marko.kakuca@rars-msp.org или на: info@rais.rs.ba.

Више информација о пројекту и јавном позиву потенцијални апликанти могу добити на интернет страници: www.c2c.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
На конференцији и сајму женског предузетништва око 100 учесника На конференцији и сајму женског предузетништва око 100 учесника
Грађани Источног Сарајева трчали за Милоша – Заједно можемо све! (ФОТО) Грађани Источног Сарајева трчали за Милоша – Заједно можемо све! (ФОТО)
Пејић: Разумијевање и психолошка подршка од велике помоћи Пејић: Разумијевање и психолошка подршка од велике помоћи
Најчитаније
 • Почела исплата годишњег борачког додатка
  22h 39m
  3
 • Положен камен темељац за изградњу зграде Полицијске управе Источно Сарајево
  21h 34m
  5
 • Милан Савић предсједник Студентског парламента
  18h 52m
  4
 • Због удеса обустављен саобраћај на путу Зворник-Власеница
  18h 42m
  0
 • Амбасадор САД у БиХ у посјети општини Источна Илиџа
  15h 49m
  0