Бесповратна средства пословним субјектима за иновативне идеје

24.02.2020. 10:01
0
ИЗВОР: gradistocnosarajevo.com

Развојна агенција Републике Српске и Градска развојна агенција Источно Сарајево позивају заинтересоване субјекте на презентацију Петог јавног позива за додјелу бесповратних средстава пословним субјектима који имају иновативне пословне идеје, производе или услуге које могу довести до смањења незапослености, повећања конкурентности и одрживог друштвено-економског развоја у БиХ.

Максималан износ грант средстава доступан за старт-ап износи 10.000 евра, а за микро, мала и средња предузећа до 250 запослених 30.000 евра, с тим да морају обезбиједити и властито учешће у износу од минимално 50%.

Грант средства обезбијеђена су кроз „Challenge to Change“- C2C програм који проводе Развојна агенција Републике Српске и Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА, а финансијски подржава Шведска агенција за међународни развој и сарадњу – Сида/Амбасада Шведске у БиХ.

Презентација ће бити одржана у уторак 03.03.2020. године у 12:00 часова у Источном Сарајеву, у скупштинској сали Градске управе Источно Сарајево (улица Стефана Немање 14).

Приликом презентацији биће дате основне смјернице о условима пријаве и појаснити кораци за он-лајн пријаву. На крају ће се учесницима омогућити да поставе специфична питања.

Молимо да ваше присуство презентацији потврдите најкасније до 02.03.2020. године на имејл: marko.kakuca@rars-msp.org или на: info@rais.rs.ba.

Више информација о пројекту и јавном позиву потенцијални апликанти могу добити на интернет страници: www.c2c.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
Најчитаније
 • Грађани траже помоћ због змија
  17h 50m
  1
 • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
  21h 38m
  4
 • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
  3h 43m
  0
 • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
  7h 7m
  0
 • НБА играчу доживотна суспензија
  20h 0m
  0