Bespovratna sredstva poslovnim subjektima za inovativne ideje

24.02.2020. 10:01
0
IZVOR: gradistocnosarajevo.com

Razvojna agencija Republike Srpske i Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo pozivaju zainteresovane subjekte na prezentaciju Petog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-ap iznosi 10.000 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000 evra, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Razvojna agencija Republike Srpske i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će biti održana u utorak 03.03.2020. godine u 12:00 časova u Istočnom Sarajevu, u skupštinskoj sali Gradske uprave Istočno Sarajevo (ulica Stefana Nemanje 14).

Prilikom prezentaciji biće date osnovne smjernice o uslovima prijave i pojasniti koraci za on-lajn prijavu. Na kraju će se učesnicima omogućiti da postave specifična pitanja.

Molimo da vaše prisustvo prezentaciji potvrdite najkasnije do 02.03.2020. godine na imejl: marko.kakuca@rars-msp.org ili na: info@rais.rs.ba.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    4h 15m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    16h 52m
    2
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    20h 40m
    0
  • Krađa u Palama
    2h 33m
    0
  • Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put
    20h 24m
    0