Bespovratna sredstva poslovnim subjektima za inovativne ideje

24.02.2020. 10:01
0
IZVOR: gradistocnosarajevo.com

Razvojna agencija Republike Srpske i Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo pozivaju zainteresovane subjekte na prezentaciju Petog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-ap iznosi 10.000 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000 evra, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Razvojna agencija Republike Srpske i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će biti održana u utorak 03.03.2020. godine u 12:00 časova u Istočnom Sarajevu, u skupštinskoj sali Gradske uprave Istočno Sarajevo (ulica Stefana Nemanje 14).

Prilikom prezentaciji biće date osnovne smjernice o uslovima prijave i pojasniti koraci za on-lajn prijavu. Na kraju će se učesnicima omogućiti da postave specifična pitanja.

Molimo da vaše prisustvo prezentaciji potvrdite najkasnije do 02.03.2020. godine na imejl: marko.kakuca@rars-msp.org ili na: info@rais.rs.ba.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Deveto kolo u nedjelju: Ponovo derbi u Istočnom Sarajevu Deveto kolo u nedjelju: Ponovo derbi u Istočnom Sarajevu
Sladoje: Vozilo mi je zapaljeno, probudila nas je eksplozija Sladoje: Vozilo mi je zapaljeno, probudila nas je eksplozija
U Istočnom Sarajevu zapaljen automobil bivšeg odbornika DNS-a U Istočnom Sarajevu zapaljen automobil bivšeg odbornika DNS-a
Najčitanije
 • Sjećanja Hrešana na dolazak Austrougarske imperije u BiH
  2h 23m
  0
 • Nataši Ćejić potrebna naša pomoć
  11h 31m
  2
 • Đogo: Zabranom podizanja tri prsta završen proces etničkog čišćenja "otvorenog grada"
  8h 8m
  6
 • Noćni uspon na vrh Trebevića (FOTO)
  8h 18m
  1
 • Preminuo glumac Saša Petrović
  12h 14m
  1