Билећа дочекала своју хероину Тијану Бошковић

12.09.2019. 14:35
0
ИЗВОР: Српска инфо

Билећани и Херцеговци данас су дочекали своју суграђанку Тијану Бошковић, најбољу одбојкашицу Европе.

Она је недавно са репрезентацијом Србије освојила златну медаљу на Европском првенству, а понијела је титулу за најбољу играчицу турнира.

Тијану су испред спортске дворане, која носи њену име и гдје је направила прве обојкашке кораке, сачекали и најмлађи навијачи, њен брат од тетке и комшија Андреј који има само двије године.

– Најљепше је доћи кући и драго ми је што сам имала времена да дођем у Билећу. Поносна сам на наш успјех, хвала Билећанима на огромној подршци свих ових година. Подршка нам је пуно значила и у Турској и сваки пут радо показујем да сам из Билеће и радо се враћам у свој град. Успјеле смо у Турској да останемо мирне главе и одбранимо титулу, похвале за све дјевојке. Два главна циља смо остварили ове године, европско злато и виза за Олимпијске игре – поручила је Тијана.

Начелник Билеће Милан Алексић јој је уручио букет у бојама Херцеговца, клуба гдје је почела каријеру и захвалио се што име Билеће проноси Европом и свијетом.

Тијана је дочекана уз овације њених суграђана и тактове “Марша на Дрину".

 

Коментари 0
Повезане вијести
Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО) Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника
За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 45m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 50m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    23h 18m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 52m
    3
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    1h 57m
    0