Билећа: Провјеравају се наводи из пријаве за дјечију порнографију

13.09.2020. 09:21
0
ИЗВОР: СРНА

Полицији у Билећи пријављено је да је лице чији су иницијали М.З. из Билеће одређен временски период слао узнемирајуће поруке једном малољетном лицу, саопштено је јутрос из Полицијске управе Требиње.

Требињска полиција, како наводе, заједно са Одјељењем за високотехнолошки криминалитет МУП-а РС спроводи мјере и радње које је наложило Окружно јавно тужилаштво у Требињу с циљем доказивања кривичних дјела из групе кривична дјела сексуалног злостављања и искориштавања дјетета.

Билећка полиција обавијестила је и Окружно јавно тужилаштво у Требињу и о пријави наношења тјелесних повреда лицу чији су иницијали М.З.

У оба случаја полицијски службеници реализују активности из своје надлежности
да би утврдили тачне околности догађаја.

О свим резултатима јавност ће бити благовремено обавијештена, поручили су из Полицијске управе Требиње.

Алтернативна телевизија јавила је синоћ да је случај дјечије порнографије у Билећи у којој је младић /24/ позивао дванаестогодињшу дјевојчицу на сексуални однос предмет истраге коју води полиција из Требиња у сарадњи са Одјељењем за високотехолошки криминалитет МУП-а Републике Српске.

Према сазнањима АТВ-а, отац дјевојчице из Билеће открио је поруке у кћеркином телефону, које јој је посредством "вибера" упућивао М.З. /24/ из Билеће.

У порукама двадесетчетворогодишњак позива дјевојчицу на секусални однос, а упутио јој је бројне поруке и слике експлицитног садржаја. Пронађено је више од 60 различитих порука које је мушкарац упућивао дјевојчици дужи период, наводи АТВ.

Исти извор додаје да је отац малољетнице, након што је открио гнусан садржај, претукао М.З.

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника
Најчитаније
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    22h 49m
    1
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    4h 17m
    6
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    17h 27m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    17h 59m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    23h 32m
    0