Бирајте најбоље ИПТВ пакете, сада с попустом!

05.06.2023. 12:31
0
ИЗВОР: katera.news

Ако имате м:тел ИПТВ пакет, онда сте корисник најбољег спортског, забавног и информативног садржаја! Зато, не пропустите понуду да изаберете један од м:тел ИПТВ пакета, што доноси попуст од 50% на претплату за прва два мјесеца. Ова понуда укључује и додатни бенефит - могућност куповине телевизора на 24 рате без камате!

M:тел вам, у оквиру ове понуде нуди телевизоре Тесла 32“, по цијени од 11,50 КМ за рату, Тесла 40“ – за 16,50 КМ по рати или Samsung 43“ Смарт за 37 КМ по рати.

Уживајте у више од 300 ТВ канала и гледајте најбољи свјетски спорт, хит филмове и серије, те се почастите најбољим видеотекама у оквиру пакета. Подсјећамо, у оквиру м:тел понуде ИПТВ пакета можете изабрати пакете који садрже двије, три или чак четири м:тел услуге! Комбинације су разноврсне, а у оквиру сваког м:тел дарује неке од погодности, у зависности од пакета: бесплатан TV ToGo, неограничене разговоре у м:тел фиксној мрежи, пријатељ број у м:тел мобилној мрежи, бонусе за разговоре у мобилној телефонији, више прикључених уређаја на једном пакету, бесплатно снимање садржаја…

Не пропустите сјајне пакете и понуду која траје до краја јуна 2023. године, а за више информација о понуди посјетите сајт www.mtel.ba или позовите број телефона 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
М:САТ - телевизија доступна било гдје М:САТ - телевизија доступна било гдје
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Најчитаније
 • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
  11h 3m
  7
 • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
  11h 8m
  1
 • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
  12h 0m
  0
 • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
  12h 14m
  0
 • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
  23h 3m
  0