Бирајте најбоље ИПТВ пакете, сада с попустом!

05.06.2023. 12:31
0
ИЗВОР: katera.news

Ако имате м:тел ИПТВ пакет, онда сте корисник најбољег спортског, забавног и информативног садржаја! Зато, не пропустите понуду да изаберете један од м:тел ИПТВ пакета, што доноси попуст од 50% на претплату за прва два мјесеца. Ова понуда укључује и додатни бенефит - могућност куповине телевизора на 24 рате без камате!

M:тел вам, у оквиру ове понуде нуди телевизоре Тесла 32“, по цијени од 11,50 КМ за рату, Тесла 40“ – за 16,50 КМ по рати или Samsung 43“ Смарт за 37 КМ по рати.

Уживајте у више од 300 ТВ канала и гледајте најбољи свјетски спорт, хит филмове и серије, те се почастите најбољим видеотекама у оквиру пакета. Подсјећамо, у оквиру м:тел понуде ИПТВ пакета можете изабрати пакете који садрже двије, три или чак четири м:тел услуге! Комбинације су разноврсне, а у оквиру сваког м:тел дарује неке од погодности, у зависности од пакета: бесплатан TV ToGo, неограничене разговоре у м:тел фиксној мрежи, пријатељ број у м:тел мобилној мрежи, бонусе за разговоре у мобилној телефонији, више прикључених уређаја на једном пакету, бесплатно снимање садржаја…

Не пропустите сјајне пакете и понуду која траје до краја јуна 2023. године, а за више информација о понуди посјетите сајт www.mtel.ba или позовите број телефона 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди
M:тел добитник награде за најбољу друштвено одговорну компанију у региону M:тел добитник награде за најбољу друштвено одговорну компанију у региону
Ако ме волиш, остави телефон док возиш! Ако ме волиш, остави телефон док возиш!
Најчитаније
 • Детаљи трагедије у којој је живот изгубио директор Студентског дома Фоча
  18h 53m
  0
 • Опљачкана бензинска пумпа у Источној Илиџи
  20h 44m
  0
 • Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
  22h 16m
  3
 • Најава прекида водоснабдијевања за сутра
  13h 55m
  0
 • Шулић открио производe којима ће бити снижене цијене у Српској
  15h 36m
  4