Birajte najbolje IPTV pakete, sada s popustom!

05.06.2023. 12:31
0
IZVOR: katera.news

Ako imate m:tel IPTV paket, onda ste korisnik najboljeg sportskog, zabavnog i informativnog sadržaja! Zato, ne propustite ponudu da izaberete jedan od m:tel IPTV paketa, što donosi popust od 50% na pretplatu za prva dva mjeseca. Ova ponuda uključuje i dodatni benefit - mogućnost kupovine televizora na 24 rate bez kamate!

M:tel vam, u okviru ove ponude nudi televizore Tesla 32“, po cijeni od 11,50 KM za ratu, Tesla 40“ – za 16,50 KM po rati ili Samsung 43“ Smart za 37 KM po rati.

Uživajte u više od 300 TV kanala i gledajte najbolji svjetski sport, hit filmove i serije, te se počastite najboljim videotekama u okviru paketa. Podsjećamo, u okviru m:tel ponude IPTV paketa možete izabrati pakete koji sadrže dvije, tri ili čak četiri m:tel usluge! Kombinacije su raznovrsne, a u okviru svakog m:tel daruje neke od pogodnosti, u zavisnosti od paketa: besplatan TV ToGo, neograničene razgovore u m:tel fiksnoj mreži, prijatelj broj u m:tel mobilnoj mreži, bonuse za razgovore u mobilnoj telefoniji, više priključenih uređaja na jednom paketu, besplatno snimanje sadržaja…

Ne propustite sjajne pakete i ponudu koja traje do kraja juna 2023. godine, a za više informacija o ponudi posjetite sajt www.mtel.ba ili pozovite broj telefona 0800 50 000.

Komentari 0
Povezane vijesti
Huawei telefoni i pametni satovi na rate u m:tel ponudi Huawei telefoni i pametni satovi na rate u m:tel ponudi
M:tel dobitnik nagrade za najbolju društveno odgovornu kompaniju u regionu M:tel dobitnik nagrade za najbolju društveno odgovornu kompaniju u regionu
Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš! Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš!
Najčitanije
 • Detalji tragedije u kojoj je život izgubio direktor Studentskog doma Foča
  20h 2m
  0
 • Opljačkana benzinska pumpa u Istočnoj Ilidži
  21h 53m
  0
 • Kako je Miloš Obrenović tjerao muškarce da se žene
  23h 25m
  3
 • Najava prekida vodosnabdijevanja za sutra
  15h 4m
  0
 • Šulić otkrio proizvode kojima će biti snižene cijene u Srpskoj
  16h 45m
  4