Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом

17.04.2024. 18:56
1
ИЗВОР: katera.news

Српска демократска странка, као државотвора, је заједно са народом и војском створила Републику Српску а основана је са циљем да се не би поновила страдања српског народа у Првом и Другом свјетском рату, поручио је Огњен Бодирога, потпредсједник СДС-а.

Зато СДС води  одговорну националну политику, истиче Бодирога, јер за разлику од других политичких партија има историју, обзиром да је старија и од Републике Српске.

-Посебна је емоција бити одборник, члан и посланик СДС-а која је основана искључиво да би заштитила српски народ. Сви су видјели слику војника Војске Републике Српске који у минулом рату љуби српску тробојку на којој је исписан СДС. -рекао је Бодирога у Кравици код Братунца након што је као члан делегације СДС-а положио вијенац код спомен-крста гдје је одата почаст за 3.267 убијених српских цивила и бораца Војске Републике Српске из средњег Подриња и Бирча током посљедњег Одбрамбено-отаџбинског рата.

Бодирога је посебно нагласио да  СДС не води авантуристичку политику као што то води ова власт на челу са својим великим вођом који је један од првих Србина који је признао да је био геноцид у Сребреници те додао да је то неспорна правна чињеница.

Слика

                                                   Фото: Уступљена фотографија

-Тај човјек који је начинио највећу издају у историји српског постојања чак већу и од оне митске косовске издаје кад је продао Јасеновачку грађу. Он и слични њему ће жртвовати и нацију, земљу и републику а чак и своју породицу јер је то такав ментални склоп људи да би спасили силне милионе који су зарадили на грбчи народа-додао је Бодирога.

Он је упозорио све слободне људе, оне које воле отаџбину, да је Република Српска због овакве политике постала црна рупа у Европи.

-Имамо све мање пријатеља, све мање инвестиција. Ови људи који данас чине власт морају што прије да оду са чела Републике Српске и општина и градова јер ментални склоп је само да је њима добро, имају авантуристички дух, и себе називају државотворним људима а резултати говоре да је уписано мање од 9.000 првачића те да се у прошлој школској години исписало више од 600 ученика из основних школа и наставило школовање ван Републике Српске-подсјетио је Бодирога.

Ако свим овим чињеницама, напомиње Бодирога, се дода криминал и корупција који владају Српској те најниже просјечне пензије која је 590 КМ види се економски, демографски и морални слом Републике Српске за који искључиви кривац тренутна власт, закључио је Бодирога.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Посматрач 17.04.2024. 22:27
    Шта би Рдован рекао своме СДС-у, који су га одбацили као последњи дроњак!
    СДС је прави пример преображаја патриотске странке у тзв. грађанску.
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    21h 23m
    3
  • Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
    23h 1m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    19h 9m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    16h 16m
    0
  • Оперисан Срђан Ђоковић
    19h 14m
    0