Бореновић: Народна побједа у Црној Гори имала је велики значај за регион (ВИДЕО)

29.09.2020. 11:48
0
ИЗВОР: Катера

Предсједник Партије демократског прогреса (ПДП) Бранислав Бореновић након састанка са лидером Демократске Црне Горе Алексом Бечићем истакао је да се у Црној Гори десила велика народна побједа која је имала велики значај за читав регион, па тако и за нас у Републици Српској и БиХ.

- Искуство са избора у Црној Гори значајно нам је и због судбоносних избора који ће се, сигуран сам, десити и код нас 2022. године када ћемо народном вољом побиједити режим у Републици Српској и БиХ - рекао је Бореновић.

Бореновић је искористио прилику да још једном честита Демократама, коалицији коју су окупили, њиховим коалиционим партнерима, али прије свега братском црногорском народу који је у великом броју изашао на изборе и однио велику демократску побједу.

Поред Бореновића, у делегацији ПДП-а били су почасни предсједник Младен Иванић и замјеник предсједника Ненад Вуковић, као и генерални секретар Демократа Борис Богдановић и замјеник предсједника Зденка Поповић.

- Нашу сарадњу карактеришу искрени, пријатељски и отворени односи, какви треба да буду између партнера. Трудимо се на сваком кораку, па и данас, да пошаљемо поруке помирења, љубави, слоге, заједништва, јер то је оно што треба Црној Гори, БиХ и Балкану - рекао је предсједсједник Демократа – Демократске Црне Горе Алекса Бечић.

Бечић је истакао да су се доста људи дијелили, да смо доста због погубних, али често вјештачких подјела сви заједно испаштали и да из тог разлога сви људи чистог образа и савјести, искрени, који имају добре намјере, знање, вољу и способност треба да сарађују на сваком пољу.

- Помирење је предуслов економског и моралног опоравка и мој сан и жеља је да имамо помирен Балкан, јер из тога нам свима може бити само боље - закључио је Бечић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Сви се богате, само Додик осиромашио Сви се богате, само Додик осиромашио
Миличевић и Вуковић вратили се са ходочашћа за малу Магдалену Миличевић и Вуковић вратили се са ходочашћа за малу Магдалену
Док је Тривићева говорила пред ТВ камерама, Вуковића и Бабаља гађали каменом Док је Тривићева говорила пред ТВ камерама, Вуковића и Бабаља гађали каменом
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 54m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    23h 27m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 53m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    22h 6m
    0
  • Партизан мијења име!
    12h 35m
    4