Бореновић: Увјерени смо у побједу др Маје Драгојевић Стојић

07.10.2020. 15:58
0
ИЗВОР: Катера

Градски одбор ПДП-а Приједор, уз присуство предсједника партије Бранислава Бореновића, данас је званично потврдио подршку кандидату СДС-а – ПДП-а за градоначелника Приједора, др Маји Драгојевић Стојић.

- Увјерени смо да ће др Драгојевић Стојић бити нова градоначелница Приједора, јер има вољу, енергију и оно што је најбитније – политику чистих рачуна. То ће грађани Приједора подржати, а подршка Градског одбора ПДП-а Приједор је неспорна и искрена. Изузетно ми је драго што сам данас овдје да лично подржим одлуку ГО ПДП-а Приједор да Маја Драгојевић Стојић буде наш кандидат - рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

Он је рекао да очекује да ће ова кампања бити кампања програма, политика, идеја и рјешења и да је програм ПДП-а у потпуности компатабилан са програмом заједничке кандидаткиње за градоначелника, јер циљ је један: да Приједор буде град доброг живота за све Приједорчане, да могу слободно и достојанствено живјети од свог рада и да након толико деценија и овај град добије праву народну власт.

Др Маја Драгојевић Стојић захвалила се руководству ПДП-а и руководству Градског одбора ПДП-а Приједор за искрену подршку на предстојећим изборима.

- Ми смо природни партнери. Једини сам опозициони кандидат за градоначелника Приједора и вјерујем да ће сви који нису задовољни политикама наших политичких противника претходних деценија подржати нашу, опозициону причу - истиче Драгојевић Стојић.

Она каже да ће водити фер и коректну кампању:

- Нећемо се бавити политичким противницима, него нашим програмом који је остварив и реалан. Нама су на првом мјесту егзистенцијални и демографски опстанак нашег народа и економски развој - каже Драгојевић Стојић.

Она је истакла да су Бањалука и Приједор кључни градови на локалним изборима и као што очекује и вјерује у своју, тако очекује и вјерује у побједу Драшка Станивуковића у Бањалуци.

Предсједник Градског одбора ПДП-а Приједор, Далибор Грабеж, рекао је да је одлука о подршци др Драгојевић Стојић донесена једногласно:

- Ми у ПДП-у сматрамо да је др Маја Драгојевић Стојић компетентна особа која ће донијети позитивне промјене нашем граду, који тренутно стагнира, пројекти се не завршавају, а по буџету заостајемо за другим градовима. Зато искрено вјерујем да треба дати подршку стручној, младој и енергичној особи попут др Драгојевић Стојић - истакао је Грабеж.

Коментари 0
Повезане вијести
Сана се излила из корита у више приједорских насеља Сана се излила из корита у више приједорских насеља
Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона
Полицајци спасили живот малољетници Полицајци спасили живот малољетници
Најчитаније
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    5m
    0
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    4h 8m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    6h 12m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    18h 48m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    3h 26m
    0