Borenović: Uvjereni smo u pobjedu dr Maje Dragojević Stojić

07.10.2020. 15:58
0
IZVOR: Katera

Gradski odbor PDP-a Prijedor, uz prisustvo predsjednika partije Branislava Borenovića, danas je zvanično potvrdio podršku kandidatu SDS-a – PDP-a za gradonačelnika Prijedora, dr Maji Dragojević Stojić.

- Uvjereni smo da će dr Dragojević Stojić biti nova gradonačelnica Prijedora, jer ima volju, energiju i ono što je najbitnije – politiku čistih računa. To će građani Prijedora podržati, a podrška Gradskog odbora PDP-a Prijedor je nesporna i iskrena. Izuzetno mi je drago što sam danas ovdje da lično podržim odluku GO PDP-a Prijedor da Maja Dragojević Stojić bude naš kandidat - rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

On je rekao da očekuje da će ova kampanja biti kampanja programa, politika, ideja i rješenja i da je program PDP-a u potpunosti kompatabilan sa programom zajedničke kandidatkinje za gradonačelnika, jer cilj je jedan: da Prijedor bude grad dobrog života za sve Prijedorčane, da mogu slobodno i dostojanstveno živjeti od svog rada i da nakon toliko decenija i ovaj grad dobije pravu narodnu vlast.

Dr Maja Dragojević Stojić zahvalila se rukovodstvu PDP-a i rukovodstvu Gradskog odbora PDP-a Prijedor za iskrenu podršku na predstojećim izborima.

- Mi smo prirodni partneri. Jedini sam opozicioni kandidat za gradonačelnika Prijedora i vjerujem da će svi koji nisu zadovoljni politikama naših političkih protivnika prethodnih decenija podržati našu, opozicionu priču - ističe Dragojević Stojić.

Ona kaže da će voditi fer i korektnu kampanju:

- Nećemo se baviti političkim protivnicima, nego našim programom koji je ostvariv i realan. Nama su na prvom mjestu egzistencijalni i demografski opstanak našeg naroda i ekonomski razvoj - kaže Dragojević Stojić.

Ona je istakla da su Banjaluka i Prijedor ključni gradovi na lokalnim izborima i kao što očekuje i vjeruje u svoju, tako očekuje i vjeruje u pobjedu Draška Stanivukovića u Banjaluci.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Prijedor, Dalibor Grabež, rekao je da je odluka o podršci dr Dragojević Stojić donesena jednoglasno:

- Mi u PDP-u smatramo da je dr Maja Dragojević Stojić kompetentna osoba koja će donijeti pozitivne promjene našem gradu, koji trenutno stagnira, projekti se ne završavaju, a po budžetu zaostajemo za drugim gradovima. Zato iskreno vjerujem da treba dati podršku stručnoj, mladoj i energičnoj osobi poput dr Dragojević Stojić - istakao je Grabež.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sana se izlila iz korita u više prijedorskih naselja Sana se izlila iz korita u više prijedorskih naselja
Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona
Policajci spasili život maloljetnici Policajci spasili život maloljetnici
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    14h 35m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    14h 40m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    15h 32m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    15h 46m
    0
  • Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
    9h 8m
    0