Бореновић: За ПДП важан сваки човјек, био он у Бањалуци, Приједору, Палама, Хан Пијеску или Билећи

10.10.2019. 19:31
0
ИЗВОР: Срна

Предсједник ПДП Бранислав Бореновић истакао је да ће Сарајевско-романијска регија, као и до сада, бити снажно заступљена у највишим органима странке.

– Одувијек се трудимо да одржимо регионални баланс, како у страначким органима, тако и у извршним тијелима када смо вршили власт. За нас је подједнако важан сваки човјек, био он у Бањалуци, Приједору, Палама, Хан Пијеску или Билећи”, рекао је Бореновић, који је данас у Источном Сарајеву присуствовао састанку Регионалног одбора ПДП Изборне јединице осам.

Бореновић је оцијенио да је Сарајевско-романијска регија традиционално давала подршку странкама које су тренутно опозиција на републичком нивоу, саопштено је из ПДП.

– Очекујем бољи резултет него 2016. године, вјерујући да смо у општинама у којима смо власт, као и у Источном Сарајеву оправдали очекивања грађана – истакао је Бореновић.

Он је додао да је градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић урадио много на промоцији у регионалним и међународним оквирима, што овај град и заслужује.

Коментари 0
Повезане вијести
Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона
Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у БиХ Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у...
Сви се богате, само Додик осиромашио Сви се богате, само Додик осиромашио
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    11h 20m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    12h 35m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    18h 26m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    16h 53m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    18h 45m
    0