Borenović: Za PDP važan svaki čovjek, bio on u Banjaluci, Prijedoru, Palama, Han Pijesku ili Bileći

10.10.2019. 19:31
0
IZVOR: Srna

Predsjednik PDP Branislav Borenović istakao je da će Sarajevsko-romanijska regija, kao i do sada, biti snažno zastupljena u najvišim organima stranke.

– Oduvijek se trudimo da održimo regionalni balans, kako u stranačkim organima, tako i u izvršnim tijelima kada smo vršili vlast. Za nas je podjednako važan svaki čovjek, bio on u Banjaluci, Prijedoru, Palama, Han Pijesku ili Bileći”, rekao je Borenović, koji je danas u Istočnom Sarajevu prisustvovao sastanku Regionalnog odbora PDP Izborne jedinice osam.

Borenović je ocijenio da je Sarajevsko-romanijska regija tradicionalno davala podršku strankama koje su trenutno opozicija na republičkom nivou, saopšteno je iz PDP.

– Očekujem bolji rezultet nego 2016. godine, vjerujući da smo u opštinama u kojima smo vlast, kao i u Istočnom Sarajevu opravdali očekivanja građana – istakao je Borenović.

On je dodao da je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković uradio mnogo na promociji u regionalnim i međunarodnim okvirima, što ovaj grad i zaslužuje.

Komentari 0
Povezane vijesti
Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona
Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u BiH Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u...
Svi se bogate, samo Dodik osiromašio Svi se bogate, samo Dodik osiromašio
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    19h 32m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    21h 51m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    22h 18m
    0
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    17h 39m
    0
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    17h 43m
    0