Бориша Симанић се успjешно опоравља и наставиће каријеру

28.09.2023. 13:44
0
ИЗВОР: Танјуг

Српски кошаркаш Бориша Симанић наставиће професионалну каријеру кад за то дође вријеме, саопштио је данас његов менаџер Миодраг Мишко Ражнатовић на друштвеним мрежама.

Симанић је на Мундобаскету у Манили, на мечу против Јужног Судана, изгубио бубрег послије ударца који је добио од Нунија Омота. Многи су страховали за његову каријеру, а сад се тим поводом огласио и његов агент.

- Боришина прва посета агенцији после једне од најтежих повреда, које су икад задобијене на кошаркашком терену. Упркос томе, састанак је био баш као и он сам, препун позитивне енергије, планова за кошаркашки опоравак (кад за то дође време), а највише од свега пун смеха, жеље и вере да долазе нови изазови на кошаркашком терену. Баш као што је то показао у Манили слањем мотивационих порука саиграчима из болничког кревета, и данас је показао снагу карактера, који зна да препрека до успеха нема - написао је Ражнатовић уз заједничку фотографију.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере
Кошаркаши „Славије“ сутра дочекују ХКК „Широки“ Кошаркаши „Славије“ сутра дочекују ХКК „Широки“
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    18h 53m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    17h 49m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    17h 53m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    14h 46m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    16h 43m
    0