Божовић дочекао бадњак испред зграде Општине Источна Илиџа

05.01.2021. 21:16
0
ИЗВОР: Kатера

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић, као домаћин, је заједно са представницима општинске и скупштинске власти, дочекао бадњак, чиме су на традиционалан начин обиљежени свечани дани који нам слиједе - Бадњи дан и Божић.

На фејсбук страници Општине Источна Илиџа се наводи да у овим празничним данима, који претходе дочеку Божића, традиција и обичаји које се понављају из године у годину су "нит која спаја са прошлошћу, прецима, али су уједно и путоказ за будућност и нове нараштаје" .

- Један лијепи обичај, који се односи на дрво бадњака, испоштован је данас испред Општине Источна Илиџа. Са жељом да их сви становници Источне Илиџе проведу у здрављу, миру и благостању поздрављамо вас хришћанским поздравом: Мир божији - Христос се роди - додаје се у фејсбук објави.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Прекид електричне енергије у Источној Илиџи Прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    15h 11m
    0
  • Крађа у Палама
    13h 29m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    9h 56m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    12h 44m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    6h 5m
    0