Божовић и Лучић посјетили малишане у вртићу "Игра ми је храна"

09.10.2020. 13:24
0
ИЗВОР: Катера

У оквиру "Дјечије недјеље", која се сваке године обиљежава у првој седмици мјесеца октобра, начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић и предсједник Скупштине града Источно Сарајево Мирослав Лучић посјетили су и поклонима обрадовали малишане вртића "Игра ми је храна".

Божовић је рекао да су приликом ове посјете дјеци из овог вртића уручили поклоне који ће им бити од користи на њиховом путу игре, развоја и одрастања.

- Дијете у сваком тренутку учи, чак и онда када је сасвим мало, те смо брижљиво одабрали дидактичке игре које ће они, заједно са својим учитељицама, искористити на прави начин. Дјеца су нас, кроз пјесмице и рецитације, подсјетила на своја права, а наше обавезе - рекао је Божовић.

Божовић је додао да је малишанима обећао ће се, као начелник општине, али и као отац једне дјевојчице, и даље трудити да им створи што боље услове за здраво и срећно одрастање, јер, како он каже, свака недјеља је дјечија, а њихов осмијех је најважнија његова мисија.

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа
Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО) Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО)
Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи
Најчитаније
  • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
    22h 37m
    12
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    17h 21m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    16h 34m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    18h 42m
    2
  • Никола Голијанин освојио Отворено првенство у тенису
    20h 55m
    1