Božović i Lučić posjetili mališane u vrtiću "Igra mi je hrana"

09.10.2020. 13:24
0
IZVOR: Katera

U okviru "Dječije nedjelje", koja se svake godine obilježava u prvoj sedmici mjeseca oktobra, načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović i predsjednik Skupštine grada Istočno Sarajevo Miroslav Lučić posjetili su i poklonima obradovali mališane vrtića "Igra mi je hrana".

Božović je rekao da su prilikom ove posjete djeci iz ovog vrtića uručili poklone koji će im biti od koristi na njihovom putu igre, razvoja i odrastanja.

- Dijete u svakom trenutku uči, čak i onda kada je sasvim malo, te smo brižljivo odabrali didaktičke igre koje će oni, zajedno sa svojim učiteljicama, iskoristiti na pravi način. Djeca su nas, kroz pjesmice i recitacije, podsjetila na svoja prava, a naše obaveze - rekao je Božović.

Božović je dodao da je mališanima obećao će se, kao načelnik opštine, ali i kao otac jedne djevojčice, i dalje truditi da im stvori što bolje uslove za zdravo i srećno odrastanje, jer, kako on kaže, svaka nedjelja je dječija, a njihov osmijeh je najvažnija njegova misija.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    7h 8m
    0
  • Slani mafini
    16h 29m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    18h 24m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    16h 18m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    10h 47m
    3