Божовић: Имамо јасну визију развоја Источне Илиџе

23.10.2020. 11:35
0
ИЗВОР: Катера
Актуелни начелник општине Источна Илиџа и кандидат за исту позицију на наредним локалним изборима у новембру Маринко Божовић представио је свој програм рада, о којем је говорио и  у претходном периоду.
 
Божовић каже да се са својим сарадницима увијек трудио да креира дугорочне планове, о којима је јавност често обавјештавао, а неријетко тражио и мишљење и сугестију грађана.
 
- Сигуран сам да су сљедеће четири области, које ће усмјеравати наш даљи рад, суштина и темељ сваког здравог друштва, а то су запошљавање, привреда и пољопривреда, инфраструктура и капитални пројекти, јавна предузећа и установе и брига о младима и социјалним категоријама - каже Божовић.
 
Божовић додаје да ће о појединачним пројектима говорити више у наредном периоду, те наглашава да су велики број програмских задатака већ започели или створили услове за њихову релаизацију.
 
Каже да његови сарадници и он имају визију развоја Источне Илиџе, те да зато његов програм није "слово на папиру", већ, како каже, јасан пут ка заједници по мјери свих њених становника.
 
Слика
Коментари 0
Повезане вијести
Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО) Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    13h 30m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    12h 46m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    10h 2m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    8h 24m
    0
  • Данас Марковдан
    17h 12m
    0