Božović: Imamo jasnu viziju razvoja Istočne Ilidže

23.10.2020. 11:35
0
IZVOR: Katera
Aktuelni načelnik opštine Istočna Ilidža i kandidat za istu poziciju na narednim lokalnim izborima u novembru Marinko Božović predstavio je svoj program rada, o kojem je govorio i  u prethodnom periodu.
 
Božović kaže da se sa svojim saradnicima uvijek trudio da kreira dugoročne planove, o kojima je javnost često obavještavao, a nerijetko tražio i mišljenje i sugestiju građana.
 
- Siguran sam da su sljedeće četiri oblasti, koje će usmjeravati naš dalji rad, suština i temelj svakog zdravog društva, a to su zapošljavanje, privreda i poljoprivreda, infrastruktura i kapitalni projekti, javna preduzeća i ustanove i briga o mladima i socijalnim kategorijama - kaže Božović.
 
Božović dodaje da će o pojedinačnim projektima govoriti više u narednom periodu, te naglašava da su veliki broj programskih zadataka već započeli ili stvorili uslove za njihovu relaizaciju.
 
Kaže da njegovi saradnici i on imaju viziju razvoja Istočne Ilidže, te da zato njegov program nije "slovo na papiru", već, kako kaže, jasan put ka zajednici po mjeri svih njenih stanovnika.
 
Slika
Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital! Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    12h 44m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    10h 46m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    9h 39m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    9h 44m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    8h 47m
    1