Божовић: Инвеститори неће доћи сами, ми их морамо привући!

23.07.2020. 19:58
0
ИЗВОР: Катера

Данас је начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић одржао састанак са представницима фирме "Елнос" из Бањалуке, у вези са реализацијом изградње њиховог пословно-продајног објекта у Источној Илиџи.

Поред тога што пословна зона ускоро добија представништво успјешне, респектабилне и на европском тржишту препознате фирме, сигуран сам да ће се њиховим доласком отворити могућност за нова радна мјеста, саопштио је  Маринко Божовић, начелник општине Источна Илиџа на својој "Фејсбук" страници.

Слика

- Интензивно радимо на питању како привући инвеститоре у нашу општину. Поред тога што се трудимо створити услове за реализацију њихових пословних идеја, те ријешити проблеме са којима се сусрећу на том путу, права реалност пословног свијета је да не можемо чекати власнике капитала да дођу до нас - додаје Божовић.

Инвеститори неће доћи сами, ми их морамо привући!

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    6h 36m
    8
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    22h 6m
    0
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    21h 20m
    0
  • На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ
    21h 37m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    9h 7m
    0