Božović: Investitori neće doći sami, mi ih moramo privući!

23.07.2020. 19:58
0
IZVOR: Katera

Danas je načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović održao sastanak sa predstavnicima firme "Elnos" iz Banjaluke, u vezi sa realizacijom izgradnje njihovog poslovno-prodajnog objekta u Istočnoj Ilidži.

Pored toga što poslovna zona uskoro dobija predstavništvo uspješne, respektabilne i na evropskom tržištu prepoznate firme, siguran sam da će se njihovim dolaskom otvoriti mogućnost za nova radna mjesta, saopštio je  Marinko Božović, načelnik opštine Istočna Ilidža na svojoj "Fejsbuk" stranici.

Slika

- Intenzivno radimo na pitanju kako privući investitore u našu opštinu. Pored toga što se trudimo stvoriti uslove za realizaciju njihovih poslovnih ideja, te riješiti probleme sa kojima se susreću na tom putu, prava realnost poslovnog svijeta je da ne možemo čekati vlasnike kapitala da dođu do nas - dodaje Božović.

Investitori neće doći sami, mi ih moramo privući!

Komentari 0
Povezane vijesti
Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika
Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    19h 44m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    9h 40m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    21h 31m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    17h 11m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    20h 31m
    0