Божовић потписао уговор о изградњи канализације

31.10.2020. 14:22
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Начелник општине Источна Илиџа и представник предузећа ГП "ПУТ" Источно Сарајево јуче су потписали уговор о извођењу радова на изградњи кишне канализације.

Канализација ће бити дуга 450 метара и ићи ће од Павловића улице, преко Зорана Боровине, Српских солунаца до споја са Гатачком улицом и постојећом кишном канализацијом.

-Вриједност ове фазе пројекта износи 81.900 КМ, а реализацијом исте створићемо услове да сљедеће године извршимо асфалтирање споја Павловића улице са Улицом Филипа Вишњића у дужини од 450 метара – написао је Божовић на својој „Фејсбук“ страници.

Божовић је додао да се асфалтирање остатка ове улице, односно преосталих 200 метара, може очекивати у некој од наредних фаза, с обзиром да је овај пројекат подијељен у три етапе: прва се односи на поменуту кишну канализацију, друга се односи на асфалтирање у дужини од 450 метара и трећа на асфалтирање преосталих 200 метара.

-Пред нама је још доста посла и доста обавеза, али нећемо одустати од наше мисије да континуирано унапређујемо животне услове у нашој заједници и градимо мјесто за живот по мјери свих нас – закључио је Божовић.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал! Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Божовић: Привредно позиционирани и у граду Источно Сарајево и у Српској Божовић: Привредно позиционирани и у граду Источно Сарајево и у Српској
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    7h 53m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    18h 11m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    18h 17m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    18h 15m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    17h 6m
    0