Брнабић: Медији у БиХ брутално угрозили безбједност Данила Вучића

11.01.2023. 12:57
0
ИЗВОР: srna.rs

Премијер Србије Ана Брнабић оцијенила је да су медији у БиХ објавом личних података Данила Вучића, сина предсједника Србије, у дану када се враћа из Републике Српске брутално угрозили његову безбједност.

- Најдиректније, брутално угрожавање безбедности Данила Вучића. Медији из БиХ без заштите личних/осетљивих података објављују ко је у пратњи Данила, чиме су наоружани, број пасоша, број мобилног телефона, марке возила, регистрације, када ће прећи који гранични прелаз - објавила је Брнабићева на "Твитеру".

Брнабићева је напоменула да се све то објављује док је Данило Вучић још у БиХ.

- Према подацима које су без икакве одговорности објавили, /а добили од кога?/, Данило се враћа данас, а сада сви знају и куда, којим возилима, са којим људима. Па ко жели - нек изволи! - навела је Брнабићева и упитала како је нешто тако уопште могуће?.

Она је на "Твитер" поставила и допис Амбасаде Србије упућен Министарству иностраних послова у Савјету министара, који је објавио сарајевски портал "истрага.ба", а у којем се обавјештава о доласку Данила Вучића у Републику Српску, са свим подацима.

Предсједник Србије Александар Вучић је раније, реагујући на нападе на његовог сина Данила због тога што је отишао на прославу Дана Републике Српске у Бањалуку и Источно Сарајево, рекао да је поносан што су његовом старијем сину љубав према Републици Српској и српском народу на Косову и Метохији важније од свих других ствари.

Коментари 0
Повезане вијести
Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ? Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ?
Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
Земљотрес у БиХ! Земљотрес у БиХ!
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    12h 57m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 41m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    6h 26m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    3h 25m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    3h 31m
    0