Brnabić: Mediji u BiH brutalno ugrozili bezbjednost Danila Vučića

11.01.2023. 12:57
0
IZVOR: srna.rs

Premijer Srbije Ana Brnabić ocijenila je da su mediji u BiH objavom ličnih podataka Danila Vučića, sina predsjednika Srbije, u danu kada se vraća iz Republike Srpske brutalno ugrozili njegovu bezbjednost.

- Najdirektnije, brutalno ugrožavanje bezbednosti Danila Vučića. Mediji iz BiH bez zaštite ličnih/osetljivih podataka objavljuju ko je u pratnji Danila, čime su naoružani, broj pasoša, broj mobilnog telefona, marke vozila, registracije, kada će preći koji granični prelaz - objavila je Brnabićeva na "Tviteru".

Brnabićeva je napomenula da se sve to objavljuje dok je Danilo Vučić još u BiH.

- Prema podacima koje su bez ikakve odgovornosti objavili, /a dobili od koga?/, Danilo se vraća danas, a sada svi znaju i kuda, kojim vozilima, sa kojim ljudima. Pa ko želi - nek izvoli! - navela je Brnabićeva i upitala kako je nešto tako uopšte moguće?.

Ona je na "Tviter" postavila i dopis Ambasade Srbije upućen Ministarstvu inostranih poslova u Savjetu ministara, koji je objavio sarajevski portal "istraga.ba", a u kojem se obavještava o dolasku Danila Vučića u Republiku Srpsku, sa svim podacima.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije, reagujući na napade na njegovog sina Danila zbog toga što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banjaluku i Istočno Sarajevo, rekao da je ponosan što su njegovom starijem sinu ljubav prema Republici Srpskoj i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji važnije od svih drugih stvari.

Komentari 0
Povezane vijesti
Raste broj prijavljenih slučajeva nasilja na internetu Raste broj prijavljenih slučajeva nasilja na internetu
Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu
U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    17h 48m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    22h 21m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    19h 55m
    3
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    53m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    21h 1m
    0