Будва: Приведено 17 људи, полиција баца сузавац, чују се детонације и сирене (ВИДЕО)

24.06.2020. 20:54
0
ИЗВОР: srpskainfo

Полиција је у Будви данас поподне употријебила сузавац, након што је грађанима који су опколили станицу полиције издато упозорење да се разиђу.

Приведени су предсједник Општине Марко Царевић, председник Скупштине општине Крсто Радовић, потпредседник и одборник Демократа Драган Краповић, као и одборници ДФ Ђорђије Вујовић и Ђорђе Прибиловић, као и одборник СНП Крсто Рађеновић. Недалеко од станице полиције ухапшен је и познати боксер Никола Сјеклоћа.

Приведени су и начелник Службе заштите и спашавања Драган Божовић, и начелник Службе за наплату комуналија Нино Калуђеровић.

Потпредсједник Општине Марко Марковић казао је "Вијестима" да је био у станици полиције јер је тражио да види да ли је са приведенима поступано у складу са правилима.

Рекао је да су сви добро.

Полиција је нешто прије 17 сати разбила све групе демонстраната.

 Након 17.30 поново је бачен сузавац код Основне школе “Стефан Митров Љубиша”, а потом и на раскрсници гдје су избили немири.

Посебна јединица доведена је до основне школе.

Директор Медитеранског спортског центра Никола Вучићевић казао је "Вијестима" да је бачен сузавац у салу док су тренирала дјеца КК "Могрен", старости између девет и 12 година.

– Дјеца су била у ужасном стању. Нису знала шта се дешава јер је дим испунио дворану. Радници МСЦ су износили дјецу и успјели да спријече да избије пожар јер је сузавац пао на паркет дворане – рекао је Вучићевић.

Полиција је током нереда бацила сузавац и кренула ка окупљенима, који су вратили сузавац ка полицајцима.

 Припадник Специјалне јединице полиције рекао је репортеру "Вијести" да их окупљени гађају каменицама и да није сигурно да се остане. Испред станице полиције су инспектори са гас-маскама.

Коментари 0
Повезане вијести
Лов газда са Јадрана не престаје Лов газда са Јадрана не престаје
НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    4h 0m
    0
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    6h 46m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    9h 26m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    6h 19m
    1
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    21h 15m
    0