Ћешић нова играчица ЖОК “Јахорина” Пале

17.07.2021. 19:00
0
ИЗВОР: sportdc.net

Одбојкашица Тамара Ћешић, поново ће од наредне сезоне заиграти у Премијер лиги БиХ, а постигла је договор са екипом Јахорине са Пала.

Ћешићева је прошлу сезону играла у сарајевској екипи ОРТ Центар, након што се опоравила од повреде кољена, због које је преко годину дана била ван паркета.

За портал "Спортдц" Тамара је потврдила да се враћа на премијерлигашке терене и да јој је драго што је то управо екипа Јахорине.

- Од раније познајем тренера, преко разних кампова на које сам ишла и што је било пресудно у одабиру нове средине. Такође, и играчки кадар познајем и ради се о изузетно добром кругу играчица. Увјерена сам да сам дошла у одличну средину - каже ова Брчанка, наводећи да ће се екипа борити за горњии дио табеле.

- Очекујем да ће сигурно бити добра сезона, јер већ знам какав је квалитет екипе. Драго ми је да ћу бити у таквој екипи. Надам се да ће нас кроз сезону служити здравље и да да ћемо постићи циљ, који ћемо поставити на почетку сезоне - истакла је Ћешићева, додајући да јој је породица велика подршка.

Изразила је ова одбојкашица и захвалност ка ОРТ-у, гдје протеклу годину играла.

- Имала сам прилику играти у Центру, али истовремено радити са младим надама које воле прије свега спорт, а затим и одбојку. Драго ми је што сам у Сарајеву могла бити поред за мене најбољих тренера Дамира Махмутовића и Армина Буквића - поручила је нова одбојкашица екипе са Пала.

 

Тамара је каријеру иначе почела у Бимал Јединству, а затим је бранила боје Модриче, тузланске Слободе и Мостара.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 56m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    23h 29m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 55m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    22h 8m
    0
  • Партизан мијења име!
    12h 37m
    4