Цетиње: Осам особа приведено током нереда, једна ухапшена

05.09.2021. 11:36
0
ИЗВОР: СРНА

Два полицајца повријеђена су приликом интервенције на Цетињу, а осам особа је приведено, од којих је једна ухапшена због напада на службено лице, објавила је Управа полиције Црне Горе.

Из полиције су навели да су полицијске интервенције на Цетињу у току, као и да је једно лице ухапшено јер је напало службено лице приликом вршења службене дужности.

-Полиција поступа истрајно и ефикасно и процесуираће све одговорне за кршење закона- навели су из Управе полиције на "Твитеру".

Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић је истакао да су обећали поштовање уставних права свих грађана Црне Горе и да су то и остварили.

-Свака част полицији Црне Горе на професионално одрађеном послу, исказаној трпељивости и сразмјерној употреби силе- навео је Секуловић.

Он је додао да пред законом свим морају бити исти, да Црна Гора мора да гради мир, отвори дијалог и у демократској, рационалној дебати рјешава своје проблеме.

ека ово буде посљедњи пут са смо принуђени да на овакав начин реагујемо- истакао је Секуловић.

Коментари 0
Повезане вијести
Хаос на изборима у Турској: Оружје, мотке, камење... (ВИДЕО) Хаос на изборима у Турској: Оружје, мотке, камење... (ВИДЕО)
,,Глас Црногорца“ 1880. о књигама које су куповали стари Цетињани ,,Глас Црногорца“ 1880. о књигама које су куповали стари Цетињани
Приведен возач аутобуса: Тврди да је осјетио бол у глави па слетио у провалију Приведен возач аутобуса: Тврди да је осјетио бол у глави па слетио у провалију
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    14h 29m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 25m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    13h 29m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    10h 22m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    12h 19m
    0