Четири особе повријеђене у удесу код Сарајева

01.05.2023. 19:13
2
ИЗВОР: srna.rs

Четири особе повријеђене су у саобраћајној незгоди у насељу Влаково код Сарајева, а увиђај је у току, потврђено је Срни из Оперативног центра Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево.

Из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево навели су да су дојаву о удесу, у којем су учествовала два моторна путничка возила, добили око 16.00 часова.

- Четири особе су повријеђене и оне су пребачене на Клинички центар у Сарајеву гдје им се утврђује степен повреда - наводе из Оперативног центра кантоналног МУП-а.

Увиђај на мјесту незгоде врше припадници МУП-а Кантона Сарајево, а више информација биће познато накнадно.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Hari 01.05.2023. 20:19
    Dovoljno je da u šeheru bilo ko iz Srbije progovori ekavski, pa tako zbog svog govora skreće pažnju dežurnih čaršlija i fukare da ga prebiju na pravdi Boga. Na ILidži napali roditelje i djecu iz Srbije na sportskom takmičenju uz skandiranje"Ubij Srbina", buše u centru grada gume na autima sa BG tablicama. OPnomad one bajkere iz Čačka prebili na Baščaršiji samo zbog amblema na jaknama. Nije džaba rekao nobelovac Ivo Andrić za Bosnu i Hercegovinu da je to "zemlja straha i mržnje". Samo u Beogradu živi preko 200.000 Bošnjak u miru i niko ih ne dira. Ti nesretnici u Mostaru upamtiće dobro gostoprimstvo, još ako su obišli Sabornu crkvu obnovljenu polsije rata koje su dojučerašnje komšije minirali je do temelja. Od suživota sa dušmaniima nema ništa.
  • Generic placeholder image
    Tamo neko 01.05.2023. 20:02
    Juce su u mostaru napadnuta dva mladica iz Srbije samo zato sto su na sebi nosili majice na kojima je pisalo Zemun.Jedan od njih je gurnut niz stepenice i zadobio je teske tjelesne povrede.Njima nikada nece biti dovoljno mrtvih Srba. Zalosno je,uz sve ovo sto nam se desava,kada vidim koliko je upravo ovakvih iz Mostara kupilo stanove u Srpskom Sarajevu, tacnije Srpskoj Ilidzi , doseljavaju se u moj grad misleci da je ovo sve njihovo.Jos je zalosnije da za ovo sto su uradili ovim momcima iz Zemuna nece odgovarati.
Повезане вијести
Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Жена погинула у директном судару код Добоја Жена погинула у директном судару код Добоја
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    18h 47m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    4h 20m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    18h 57m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    4h 26m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    4h 24m
    0