Четири сарајевска полицајца оптужена за примање мита

02.12.2021. 10:49
0
ИЗВОР: Срна

Општински суд у Сарајеву потврдио је оптужнице Тужилаштва Кантона Сарајево против још четири полицијска службеника Јединице за саобраћај кантоналног Министарства унутрашњих послова /МУП/ који су ухапшени у акцији кодног назива "Дар један".

Оптужница је потврђена против С.Д. Р.Ш. А.А. и С.Д. због кривичних дјела примање дара и других облика користи и злоупотреба положаја или овлаштења, саопштено је из Тужилаштва Кантона Сарајево.

Они се терете се да су од јуна до половине августа прошле године приликом саобраћајних контрола од возача који су починили прекршај захтијевали или примили, између осталог, новац како их не би уопште санкционисали или би им издали прекршајни налог са блажим казнама, без забране управљања моторним возилом и кривичним бодовима.

Коментари 0
Повезане вијести
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Идентификовани жена и дијете пронађени у кориту Миљацке Идентификовани жена и дијете пронађени у кориту Миљацке
Најчитаније
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    11h 20m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    6h 46m
    0
  • Посни роштиљ од кромпира
    6h 56m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    7h 1m
    0
  • Српска легализује исплату плате у коверти
    5h 40m
    0