Циљ нове управе СК "Јахорина" стварање новог свјетског шампиона

18.12.2020. 15:17
0
ИЗВОР: Катера

Управа Олимпијског центра „Јахорина“ одлучила је посветити пажњу и развоју клупског скијања, те за Смучарски клуб „Јахорина“ из Пала поставила нови, висок циљ, а то је стварање новог свјетског шампиона у скијању.

Из СК „Јахорина“ за Катеру су рекли  да је именована нова управа Смучарског клуба „Јахорина“ на челу са предсједником Скупштине Недељком Елеком, те члановима Извршног одбора Дејаном Љевнаићем, др  Александром Лазаревићем,  Aлександром Лазаревићем, Александром Џомбићем, Ђорђом Југовићем, Раденком Пекићем и Владом Милојевићем, као предсједником клуба.

Циљ новименоване управе Смучарског клуба „Јахорина“ јесте да у наредном четверогодишњем мандату створе новог свјетског шампиона, доведу Свјетски куп на Јахорину и својим радом допринесу да што више дјеце заволи скијање.

- Први корак је да скијање приближимо дјеци. Није скијање само ски пас, већ и одијело и скије и панцерице, кацига, рукавице и још да дијете нешто поједе и попије на стази и када се све сабере много је скупље од љетовања. Ми као ОЦ Јахорина дијелимо свој дјеци из Источног Сарајева бесплатан ски пас. На неком вишем нивоу би требало да размишљамо о томе да постоје домови за ђаке, да се ми као друштвено одговорна фирма одрекнемо ски паса, ски школе да дају бесплатну обуку, да се скијање уврсти у програм основних и средњих школа. Реално је то. И сигуран сам де ћемо изњедрити шампиона - рекао је директор Олимпијског центра Јахорина и новоизабрани члан Извршног одбора Смучарског клуба Јахорина Дејан Љевнаић.

Нова управа Смучарског клуба Јахорина ће за почетак радити на побољшању рада клуба, организације тренажног процеса и припрема за домаћа и међународна такмичења.

Коментари 0
Повезане вијести
У недјељу народно весеље у Цркви Успења Пресвете Богородице у Палама У недјељу народно весеље у Цркви Успења Пресвете Богородице у Палама
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    1h 34m
    4
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    19h 15m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    16h 14m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    17h 26m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    16h 20m
    0