Cilj nove uprave SK "Jahorina" stvaranje novog svjetskog šampiona

18.12.2020. 15:17
0
IZVOR: Katera

Uprava Olimpijskog centra „Jahorina“ odlučila je posvetiti pažnju i razvoju klupskog skijanja, te za Smučarski klub „Jahorina“ iz Pala postavila novi, visok cilj, a to je stvaranje novog svjetskog šampiona u skijanju.

Iz SK „Jahorina“ za Kateru su rekli  da je imenovana nova uprava Smučarskog kluba „Jahorina“ na čelu sa predsjednikom Skupštine Nedeljkom Elekom, te članovima Izvršnog odbora Dejanom Ljevnaićem, dr  Aleksandrom Lazarevićem,  Aleksandrom Lazarevićem, Aleksandrom Džombićem, Đorđom Jugovićem, Radenkom Pekićem i Vladom Milojevićem, kao predsjednikom kluba.

Cilj novimenovane uprave Smučarskog kluba „Jahorina“ jeste da u narednom četverogodišnjem mandatu stvore novog svjetskog šampiona, dovedu Svjetski kup na Jahorinu i svojim radom doprinesu da što više djece zavoli skijanje.

- Prvi korak je da skijanje približimo djeci. Nije skijanje samo ski pas, već i odijelo i skije i pancerice, kaciga, rukavice i još da dijete nešto pojede i popije na stazi i kada se sve sabere mnogo je skuplje od ljetovanja. Mi kao OC Jahorina dijelimo svoj djeci iz Istočnog Sarajeva besplatan ski pas. Na nekom višem nivou bi trebalo da razmišljamo o tome da postoje domovi za đake, da se mi kao društveno odgovorna firma odreknemo ski pasa, ski škole da daju besplatnu obuku, da se skijanje uvrsti u program osnovnih i srednjih škola. Realno je to. I siguran sam de ćemo iznjedriti šampiona - rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina i novoizabrani član Izvršnog odbora Smučarskog kluba Jahorina Dejan Ljevnaić.

Nova uprava Smučarskog kluba Jahorina će za početak raditi na poboljšanju rada kluba, organizacije trenažnog procesa i priprema za domaća i međunarodna takmičenja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    22h 28m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    22h 33m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    23h 25m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    23h 39m
    0
  • Maturantima po 100 KM od Opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    16h 36m
    4