Чланство у УНИЦЕФ-овом вијећу као признање за одговорност

29.11.2022. 16:40
0
ИЗВОР: katera.news

Како би подстакао значај друштвено одговорног пословања у чијем средишту су дјеца и дјечија права, УНИЦЕФ БиХ покренуо је Пословно савјетодавно вијеће.

Како је компанија м:тел опредијељена да своје пословање темељи на подршци заједници у којој послује, те како је један од најсвјетлијих примјера значајних улагања у друштвену одговорност у БиХ, сасвим је природно да постане дио једног оваквог тијела попут Пословног савјетодавног вијећа УНИЦЕФ-а БиХ. Тим више јер је компанија која је окренута хуманости, али и улагању у културне, образовне и спортске пројекте и активности у заједници.

Ми имамо озбиљан приступ друштвеној одговорности као компанија, али и као појединци у њој. Свакако, чланство у Пословном савјетодавном вијећу УНИЦЕФ БиХ је признање за све оно што смо до сада чинили у оквиру друштвено одговорног пословања, као и чврсто увјерење да ћемо то и даље чинити. А да хоћемо, у то не треба нико да сумња“, рекла је Јелена Триван, генерална директорка компаније м:тел поводом креирања пословне платформе за размјену одговорних пракси у БиХ. Она је нагласила да ће ова компанија и у будућности још снажније и више да улаже у заједницу, с нарочитим акцентом на заштиту дјеце на интернету.

Као кључне области утицаја и дјеловања Пословног савјетодавног вијећа УНИЦЕФ-а у наредном периоду означене су безбједност и заштита деце у он-лине и офф-лине окружењу, ментално здравље, те развој вјештина за несметан прелазак из образовања у радно окружење.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету! М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету!
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    20h 52m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    11h 22m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    19h 45m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    11h 3m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    16h 14m
    0