Članstvo u UNICEF-ovom vijeću kao priznanje za odgovornost

29.11.2022. 16:40
0
IZVOR: katera.news

Kako bi podstakao značaj društveno odgovornog poslovanja u čijem središtu su djeca i dječija prava, UNICEF BiH pokrenuo je Poslovno savjetodavno vijeće.

Kako je kompanija m:tel opredijeljena da svoje poslovanje temelji na podršci zajednici u kojoj posluje, te kako je jedan od najsvjetlijih primjera značajnih ulaganja u društvenu odgovornost u BiH, sasvim je prirodno da postane dio jednog ovakvog tijela poput Poslovnog savjetodavnog vijeća UNICEF-a BiH. Tim više jer je kompanija koja je okrenuta humanosti, ali i ulaganju u kulturne, obrazovne i sportske projekte i aktivnosti u zajednici.

Mi imamo ozbiljan pristup društvenoj odgovornosti kao kompanija, ali i kao pojedinci u njoj. Svakako, članstvo u Poslovnom savjetodavnom vijeću UNICEF BiH je priznanje za sve ono što smo do sada činili u okviru društveno odgovornog poslovanja, kao i čvrsto uvjerenje da ćemo to i dalje činiti. A da hoćemo, u to ne treba niko da sumnja“, rekla je Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel povodom kreiranja poslovne platforme za razmjenu odgovornih praksi u BiH. Ona je naglasila da će ova kompanija i u budućnosti još snažnije i više da ulaže u zajednicu, s naročitim akcentom na zaštitu djece na internetu.

Kao ključne oblasti uticaja i djelovanja Poslovnog savjetodavnog vijeća UNICEF-a u narednom periodu označene su bezbjednost i zaštita dece u on-line i off-line okruženju, mentalno zdravlje, te razvoj vještina za nesmetan prelazak iz obrazovanja u radno okruženje.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Top priča - nova ponuda odličnih telefona Top priča - nova ponuda odličnih telefona
Birajte najbolje IPTV pakete, sada s popustom! Birajte najbolje IPTV pakete, sada s popustom!
Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel! Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel!
Najčitanije
 • Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo otac šestoro djece (VIDEO)
  12h 25m
  0
 • Aleksa Vukadin učenik generacije Srednjoškolskog centra „Pale“
  14h 44m
  5
 • Utopila se dva tinejdžera
  2h 56m
  0
 • Prekid električne energije u Palama
  15h 43m
  0
 • Priča o jednoj Dunji (FOTO)
  9h 22m
  0