Чобанин којег је напао медвјед и даље у коми

20.04.2021. 21:26
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Након стравичног напада разјареног медвједа на Сулејмана Хусеинбеговића (53) у селу Реповци код Коњица, његово здравствено стање и даље је тешко, али није животно угрожен, потврдио је његов брат Един у телефонском разговору.

- Још је у КЦУС. Доктори су урадили шта су требали. Он је још у коми. Стабилан је и љекари су рекли да није животно угрожен. Комшија који га је транспортовао до болнице дао је полицији изјаву. Морам се побринути за овце и сада му не могу отићи у посјету, нити кући. Брзо ће се опоравити, јак је он. Полиција је на лицу мјеста обавила увиђај. Узели су информације о томе како га је медвјед напао и како је затечен повријеђен – кратко је за портал Avaz казао Един Хусеинбеговић.

Подсјећамо да је Сулејману прва помоћ указана у Ургентном центру Опште болнице Коњиц, гдје су му љекари констатовали прелом обје руке те више угриза и раздеротина. Такође је задобио повреде лица и груди, те је по пријему у КЦУС одмах оперисан, а хируршка интервенција је трајала више од седам сат

Мјештани Реповаца који након напада животиње на Сулејмана живе у страху, очекују да ће власт Коњица донијети одлуку да се подигну сви ловци и убију медвједа.

 

Коментари 0
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    23h 21m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    20h 50m
    1
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    15h 4m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    20h 8m
    1
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    11h 16m
    0