Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету

24.08.2023. 19:30
1
ИЗВОР: srna.rs

Руководство Фудбалског клуба (ФК) Црвена звезда уручило је данас 50.000 евра за потребе народних кухиња на Косову и Метохији, које је овај клуб освојио као награду на "Пари купу" у Санкт Петербургу.

Генерални директор ФК "Црвена звезда" Звездан Терзић уручио је чек од 50.000 евра предсједнику невладине организације "Мајка девет Југовића Епархије рашко-призренске" Светлани Стевић.

- Част и задовољство ми је што могу у име Црвене звезде да предам чек од 50.000 евра народним кухињама на Космету. Историја и традиција Црвене звезде нас обавезује да увек и свуда будемо уз српски народ јер смо ми народни клуб - рекао је Терзић.

Он је подсјетио да је Црвена звезда и ове године помогла црквама и манастирима на Космету.

- Наставићемо то да радимо и да помажемо где год има српског народа - рекао је Терзић, саопштено је на званичном сајту клуба.

Стевићева је захвалила за помоћ и исказану бригу за српски народ, истичући да је ова донација од великог значаја.

- То показује колико брину о српском народу на Космету и колика је њихова љубав према нама који тамо живимо и опстајемо. Ова донација нам је значајна јер припремамо 2.300 оброка, а такође бринемо да ли људи имају огрев, деца гардеробу и школски прибор, дакле о свим основним стварима које човеку требају да би преживео - изјавила је Стевићева.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Срамота 25.08.2023. 09:06
    Срамота је за државу Србију да се скупљају новци за народне кухиње на Косову. СРАМОТА!! Сваки дан нам Предсједник Вучић са ТВ екрана поручује како је Србија јака, како је Србија направила километре и километре аутопутева, како су отворили хиљаде нових радних мјеста, како су се наоружали па парадирају, па вјежбе... Овамо се буквално проси да би се прехранио српски народ на КиМ.
    БРУКА!!!
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    21h 36m
    3
  • Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
    23h 14m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    19h 22m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    16h 29m
    0
  • Оперисан Срђан Ђоковић
    19h 27m
    0