Crvena zvezda donirala 50.000 evra narodnim kuhinjama na Kosmetu

24.08.2023. 19:30
1
IZVOR: srna.rs

Rukovodstvo Fudbalskog kluba (FK) Crvena zvezda uručilo je danas 50.000 evra za potrebe narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji, koje je ovaj klub osvojio kao nagradu na "Pari kupu" u Sankt Peterburgu.

Generalni direktor FK "Crvena zvezda" Zvezdan Terzić uručio je ček od 50.000 evra predsjedniku nevladine organizacije "Majka devet Jugovića Eparhije raško-prizrenske" Svetlani Stević.

- Čast i zadovoljstvo mi je što mogu u ime Crvene zvezde da predam ček od 50.000 evra narodnim kuhinjama na Kosmetu. Istorija i tradicija Crvene zvezde nas obavezuje da uvek i svuda budemo uz srpski narod jer smo mi narodni klub - rekao je Terzić.

On je podsjetio da je Crvena zvezda i ove godine pomogla crkvama i manastirima na Kosmetu.

- Nastavićemo to da radimo i da pomažemo gde god ima srpskog naroda - rekao je Terzić, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Stevićeva je zahvalila za pomoć i iskazanu brigu za srpski narod, ističući da je ova donacija od velikog značaja.

- To pokazuje koliko brinu o srpskom narodu na Kosmetu i kolika je njihova ljubav prema nama koji tamo živimo i opstajemo. Ova donacija nam je značajna jer pripremamo 2.300 obroka, a takođe brinemo da li ljudi imaju ogrev, deca garderobu i školski pribor, dakle o svim osnovnim stvarima koje čoveku trebaju da bi preživeo - izjavila je Stevićeva.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Sramota 25.08.2023. 09:06
    Sramota je za državu Srbiju da se skupljaju novci za narodne kuhinje na Kosovu. SRAMOTA!! Svaki dan nam Predsjednik Vučić sa TV ekrana poručuje kako je Srbija jaka, kako je Srbija napravila kilometre i kilometre autoputeva, kako su otvorili hiljade novih radnih mjesta, kako su se naoružali pa paradiraju, pa vježbe... Ovamo se bukvalno prosi da bi se prehranio srpski narod na KiM.
    BRUKA!!!
Povezane vijesti
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Aleksandar Katai "preskočio" legendarnog Rajka Mitića Aleksandar Katai "preskočio" legendarnog Rajka Mitića
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    13h 4m
    8
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    13h 18m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    15h 35m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    13h 10m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    5h 25m
    0