Дан жалости у Рогатици

02.09.2024. 12:11
3
ИЗВОР: srna.rs

Општина Рогатица прогласила је 2. септембар Даном жалости на подручју ове општине због смрти седамнаестогодишњег Рогатичанина Андреја Печенице, који је погинуо у суботу, 31. августа, у мјесту Пашић Кула, саопштено је из локалне управе.

Дан жалости се данас обиљежава спуштањем застава на пола копља испред, зграде општине Рогатица, јавних предузећа и установа, те испред свих организација, предузећа и друштава на подручју ове општине.

На Дан жалости неће се одржавати програми јавног и забавног карактера и неће се емитовати музика у угоститељским објектима, а електронски медији у овој локалној заједници своје програмске садржаје прилагодиће Дану жалости, наведено је у Одлуци о проглашењу Дана жалости коју је потписао начелник општине Рогатица Милорад Јагодић.

Полицијској станици Рогатица 31. августа око 14.45 часова пријављено да је у мјесту Пашић Кула, на локалном путу Рогатица-Козићи, дошло до саобраћајне несреће у којој су учестовали четвороточкаш "квад" и трактор.

- У овој саобраћајној несрећи смртно је страдало седамнаестогодишње лице које је управљало `квадом`, док је путник на `кваду` задобио тешке тјелесне повреде, констатоване у Универзитетској болници Фоча - саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    simam Rogatičanin 05.09.2024. 16:27
    I ovaj je punoljetan što je vozio kvad.
  • Generic placeholder image
    Rogaticanin 03.09.2024. 15:52
    Zasto ne napisete da je traktor vozilo djete od 14 godina,a da je neko mozda otisao na lice mjesta jasno bi vidjeo da je to isto djete sa traktorom preslo na stranu kvada i usmrtilo djecaka od 17 godina a negovog saputnika teško povrijedilo!
  • Generic placeholder image
    Анонимно 02.09.2024. 23:44
    Samo nagazi!!!Gas...😰😰😰
Повезане вијести
У саобраћајној несрећи у Рогатици смртно страдао седамнаестогодишњак У саобраћајној несрећи у Рогатици смртно страдао седамнаестогодишњак
Дан жалости у ФБиХ Дан жалости у ФБиХ
Пријављене пријетње по живот лицу из Рогатице Пријављене пријетње по живот лицу из Рогатице
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 58m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 40m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 8m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 29m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 38m
    0