Dan žalosti u Rogatici

02.09.2024. 12:11
3
IZVOR: srna.rs

Opština Rogatica proglasila je 2. septembar Danom žalosti na području ove opštine zbog smrti sedamnaestogodišnjeg Rogatičanina Andreja Pečenice, koji je poginuo u subotu, 31. avgusta, u mjestu Pašić Kula, saopšteno je iz lokalne uprave.

Dan žalosti se danas obilježava spuštanjem zastava na pola koplja ispred, zgrade opštine Rogatica, javnih preduzeća i ustanova, te ispred svih organizacija, preduzeća i društava na području ove opštine.

Na Dan žalosti neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima, a elektronski mediji u ovoj lokalnoj zajednici svoje programske sadržaje prilagodiće Danu žalosti, navedeno je u Odluci o proglašenju Dana žalosti koju je potpisao načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić.

Policijskoj stanici Rogatica 31. avgusta oko 14.45 časova prijavljeno da je u mjestu Pašić Kula, na lokalnom putu Rogatica-Kozići, došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestovali četvorotočkaš "kvad" i traktor.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradalo sedamnaestogodišnje lice koje je upravljalo `kvadom`, dok je putnik na `kvadu` zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane u Univerzitetskoj bolnici Foča - saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    simam Rogatičanin 05.09.2024. 16:27
    I ovaj je punoljetan što je vozio kvad.
  • Generic placeholder image
    Rogaticanin 03.09.2024. 15:52
    Zasto ne napisete da je traktor vozilo djete od 14 godina,a da je neko mozda otisao na lice mjesta jasno bi vidjeo da je to isto djete sa traktorom preslo na stranu kvada i usmrtilo djecaka od 17 godina a negovog saputnika teško povrijedilo!
  • Generic placeholder image
    Anonimno 02.09.2024. 23:44
    Samo nagazi!!!Gas...😰😰😰
Povezane vijesti
U saobraćajnoj nesreći u Rogatici smrtno stradao sedamnaestogodišnjak U saobraćajnoj nesreći u Rogatici smrtno stradao sedamnaestogodišnjak
Dan žalosti u FBiH Dan žalosti u FBiH
Prijavljene prijetnje po život licu iz Rogatice Prijavljene prijetnje po život licu iz Rogatice
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 9m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 51m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 19m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 40m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 49m
    0