Данас ће бити промјенљиво облачно и топло вријеме

12.09.2019. 09:27
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа није било рођених беба. На болничко лијечење примљена су 36 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом, што се тиче електричне енергије због радова у ТС 110/10/35 кВ Фоча организованих од стране предузећа ‘‘Електропренос БиХ”, у времену од 09:00 до 18:00 часова, без електричне енергије ће остати највећи дио потрошача на подручју општине Фоча, изузев потрошача на подручју ТС 35/10 кВ Миљевина и ТС 10/0,4 кВ: Универзитетска болница Фоча, Казнено-поправни завод Фоча, Центар 1, Центар 3 и Центар 4.

Саобраћај у Републици Српској и Федерацији БиХ одвија се по сувим и мјестимично влажним коловозима, уз задовољавајуће услове за вожњу, а из Ауто-мото савеза /АМС/ Републике Српске возачима савјетују да буду опрезни, нарочито у централним и источним крајевима, гдје се очекују кишни периоди.

Јутарња магла и ниска облачност смањују видљивост, посебно у котлинама и уз ријечне токове, а на путевима који пролазе кроз усјеке и поред камених косина појачана је опасност од одроњавања камења и земље на коловоз.

Саобраћај се на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново, одвија наизмјенично, једном траком, због изградње мале хидроелектране Крупац на ријеци Жељезници. 

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно и топло вријеме, уз услове за ријетке пљускове у централним и источним предјелима, те дневну температуру од 20 до 25 степени Целзијусових.

Ујутро и прије подне биће промјенљиво облачно, претежно облачно на југу, истоку и дјелимично на сјеверу, док ће на сјевероистоку и југоистоку бити сунчаних интервала, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана задржаће се промјењиво вријеме уз сунчане интервале. Послије подне ће постојати услови за по који пљусак у централним и источним предјелима, понегдје и на сјеверу, углавном у Посавини.

Према вечери очекује се смањење облачности, да би увече и у ноћи било претежно ведро.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверног и сјеверозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Премијера документарног филма "Прича поносног пука" Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    17h 58m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    21h 22m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    16h 51m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    8h 28m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    8h 9m
    0