Данас „Конференција беба“ у Источној Илиџи

28.06.2023. 14:10
0
ИЗВОР: katera.news

Манифестација „Конференција беба“, најљепши и највеселији догађај у општини Источна Илиџа, одржаће се данас од 19.00 часова на Шеталишту „Др Миодраг Лазић“.

- Уколико временске прилике не дозволе да се манифестација одржи на Шеталишту, 16. „Конференција беба“ ће се одржати у Парохијском дому Храма Светог Василија Острошког на Вељинама – поручили су из ове општине.

Уз подршку многобројних спонзора и Општине Источна Илиџа, Омладински савјет „Источна Илиџа“ бираће трочлано предсједништво беба, наградити бебу са највише браће и сестара, као и тату који побиједи у такмичењу у брзом пресвлачењу бебе.

Како је саопштено из ове општине, право учешћа имају све бебе рођене од 28. јуна 2022. до 28. јуна 2023. године, са пребивалиштем на Источној Илиџи, а потребно је да родитељи понесу извод из матичне књиге рођених или здравствену књижицу бебе и да по доласку изврше регистрацију.

За све посјетиоце припремљен је забавни програм, много поклона и изненађења, а програм ће уљепшати „Луткајуће позориште“ из Бањалуке са представом „Вријеме за бајку“ и малишани из вртића „Нова радост“, „Машин свијет“ и „Игра ми је храна“.

Коментари 0
Повезане вијести
Најава "Ђурђевданских свечаности" у општини Источна Илиџа Најава "Ђурђевданских свечаности" у општини Источна Илиџа
Сутра „Васкршње радости“ у Источној Илиџи Сутра „Васкршње радости“ у Источној Илиџи
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    15h 34m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    17h 53m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    18h 20m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    21h 0m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    13h 41m
    0