Danas „Konferencija beba“ u Istočnoj Ilidži

28.06.2023. 14:10
0
IZVOR: katera.news

Manifestacija „Konferencija beba“, najljepši i najveseliji događaj u opštini Istočna Ilidža, održaće se danas od 19.00 časova na Šetalištu „Dr Miodrag Lazić“.

- Ukoliko vremenske prilike ne dozvole da se manifestacija održi na Šetalištu, 16. „Konferencija beba“ će se održati u Parohijskom domu Hrama Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama – poručili su iz ove opštine.

Uz podršku mnogobrojnih sponzora i Opštine Istočna Ilidža, Omladinski savjet „Istočna Ilidža“ biraće tročlano predsjedništvo beba, nagraditi bebu sa najviše braće i sestara, kao i tatu koji pobijedi u takmičenju u brzom presvlačenju bebe.

Kako je saopšteno iz ove opštine, pravo učešća imaju sve bebe rođene od 28. juna 2022. do 28. juna 2023. godine, sa prebivalištem na Istočnoj Ilidži, a potrebno je da roditelji ponesu izvod iz matične knjige rođenih ili zdravstvenu knjižicu bebe i da po dolasku izvrše registraciju.

Za sve posjetioce pripremljen je zabavni program, mnogo poklona i iznenađenja, a program će uljepšati „Lutkajuće pozorište“ iz Banjaluke sa predstavom „Vrijeme za bajku“ i mališani iz vrtića „Nova radost“, „Mašin svijet“ i „Igra mi je hrana“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO) Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    17h 34m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    6h 47m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    6h 18m
    1
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    6h 41m
    0
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    21h 38m
    0