Данас почиње електронска пријава за „Конференцију беба“ у Палама

19.06.2020. 11:25
0
ИЗВОР: paljanskenovosti.ba

Електронска пријава за „Конференцију беба“, традиционалну манифестацију у Палама, почиње данас и трајаће до 29. јуна, а право учешћа имају све бебе које су рођене у периоду од 28. јуна 2018. до 28. јуна ове године, те које су пријављене на територији општине Пале, саопштено је из Општинске управе.

Како се наводи у саопштењу, због новонастале ситуације проузрокованом пандемијом вируса корона, централна манифестација која подразумијева скуп великог броја родитеља и дјеце одгађа се за неке боље дане, али традиција избора трочланог предсједништва неће бити прекинути.

-Позивамо родитеље, да у име наших најмлађих суграђана, пошаљу пријаве електронским путем и на тај начин учествују у избору трочланог предсједништва за 2020. годину. У пријави је потребно навести:  име и презиме бебе, име и презиме родитеља, датум рођења бебе, адресу становања, имена браће и сестара и контакт телефон. Пријаву је потребно извршити путем електронске поште на адресу: dejana.colic@pale.rs.ba. На мало другачији начин, ове године, изабраћемо ново трочлано предсједништво и одржати традицију- пише у саопштењу.

У саопштењу је наведено да по завршетку позива, Комисија ће прегладати све пристигле пријаве и изабрати трочлано предсједништво за 2020. годину које ће чинити: најмлађа беба (предсједник), најстарија беба (први потпредсједник) и друга најмлађа беба (други потпредсједник), а ове године биће награђена и беба са највише браће и сестара.

Како наводе, Општинска управа припремила је поклоне који ће новоизабраном трочланом предсједништву, те беби са највише браће и сестара бити уручени у складу са новонасталом ситуацијом и уз поштовање мјера и препорука Републичког штаба за ванредне ситуације РС.

Све додатне информације у вези са овим позивом могу се добити на телефон број: 057/226-592, локал 121.

Организатори ове традиционалне манифестације која која има за циљ промовисање породице и породичних вриједности су Министарства породице, омладине и спорта РС, општина Пале и Јавна установа за културу и спорт „Културно спортски центар Пале.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Паљани прваци Балкана у џију-џицуу Паљани прваци Балкана у џију-џицуу
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама
Најчитаније
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    23h 16m
    23
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    23h 3m
    0
  • Требевић постаје центар медицинског туризма
    17h 13m
    0
  • Возачу борбеног возила Војске Србије одређен притвор: У несрећи погинуло пет особа, међу којима и троје дјеце
    23h 34m
    0
  • Промоција романа „Пиши, добри мој Нектарије“ Маријане Петронић 26. септембра у Источном Сарајеву
    3h 0m
    0