Danas počinje elektronska prijava za „Konferenciju beba“ u Palama

19.06.2020. 11:25
0
IZVOR: paljanskenovosti.ba

Elektronska prijava za „Konferenciju beba“, tradicionalnu manifestaciju u Palama, počinje danas i trajaće do 29. juna, a pravo učešća imaju sve bebe koje su rođene u periodu od 28. juna 2018. do 28. juna ove godine, te koje su prijavljene na teritoriji opštine Pale, saopšteno je iz Opštinske uprave.

Kako se navodi u saopštenju, zbog novonastale situacije prouzrokovanom pandemijom virusa korona, centralna manifestacija koja podrazumijeva skup velikog broja roditelja i djece odgađa se za neke bolje dane, ali tradicija izbora tročlanog predsjedništva neće biti prekinuti.

-Pozivamo roditelje, da u ime naših najmlađih sugrađana, pošalju prijave elektronskim putem i na taj način učestvuju u izboru tročlanog predsjedništva za 2020. godinu. U prijavi je potrebno navesti:  ime i prezime bebe, ime i prezime roditelja, datum rođenja bebe, adresu stanovanja, imena braće i sestara i kontakt telefon. Prijavu je potrebno izvršiti putem elektronske pošte na adresu: dejana.colic@pale.rs.ba. Na malo drugačiji način, ove godine, izabraćemo novo tročlano predsjedništvo i održati tradiciju- piše u saopštenju.

U saopštenju je navedeno da po završetku poziva, Komisija će pregladati sve pristigle prijave i izabrati tročlano predsjedništvo za 2020. godinu koje će činiti: najmlađa beba (predsjednik), najstarija beba (prvi potpredsjednik) i druga najmlađa beba (drugi potpredsjednik), a ove godine biće nagrađena i beba sa najviše braće i sestara.

Kako navode, Opštinska uprava pripremila je poklone koji će novoizabranom tročlanom predsjedništvu, te bebi sa najviše braće i sestara biti uručeni u skladu sa novonastalom situacijom i uz poštovanje mjera i preporuka Republičkog štaba za vanredne situacije RS.

Sve dodatne informacije u vezi sa ovim pozivom mogu se dobiti na telefon broj: 057/226-592, lokal 121.

Organizatori ove tradicionalne manifestacije koja koja ima za cilj promovisanje porodice i porodičnih vrijednosti su Ministarstva porodice, omladine i sporta RS, opština Pale i Javna ustanova za kulturu i sport „Kulturno sportski centar Pale.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
U četvrtak u Palama retrospektiva filmova Miodraga Tarane U četvrtak u Palama retrospektiva filmova Miodraga Tarane
Paljani prvaci Balkana u džiju-džicuu Paljani prvaci Balkana u džiju-džicuu
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Najčitanije
  • Trebević postaje centar medicinskog turizma
    19h 25m
    0
  • Promocija romana „Piši, dobri moj Nektarije“ Marijane Petronić 26. septembra u Istočnom Sarajevu
    5h 12m
    0
  • Šta donosi nacrt izmjena Zakona o komunalnoj policiji Srpske?
    3h 49m
    0
  • Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži
    1h 26m
    0
  • Otpočeti radovi na obnovi i uređenju Svetosavskog doma Hrama Svetog velikomučenika Prokopija u Visokom
    20h 53m
    1