Данас претежно сунчано и топлије

15.08.2022. 08:26
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражило је 12 пацијената.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција:

Пале,

Због радова на 10 kV воду Стамболчић оба дана, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 7.00 до 19.00 часова потрошачима у насељима Ћемановићи, Цареве Воде, Подвитез, Горовићи, Хоточина, дио насеља Стамболчић, као и Касарна – Јахорински Поток, Тудел Стамболчић и Мтел предајник Горовићи.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражило је 28 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 46 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа имале су једну интервенцију:

Соколац,

Због запаљења путничког аутомобила на подручју Равне Романије интервенисала су два  ватрогасца са једним ватрогасним возилом у периоду од 14.45 до 15.50 часова.

У Републици Српској и Федерацији БиХ саобраћај се на већини путева одвија редовно уз повољне услове за вожњу, осим на дионицама гдје се изводе радови, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Једном коловозном траком, због активираног клизишта, саобраћај се одвија на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи /на самој линији разграничења/, на регионалном путу Бистрица-Подграб и на правцу Укрина-Горња Вијака.

На граничним прелазима Градишка, Доња Градина и Делеуша појачан је интезитет саобраћаја на изласку из БиХ, док су на осталим прелазима задржавања до 30 минута.

На путу Рудо-гранични прелаз Увац Због оштећења моста забрањен је саобраћај за теретна возила и аутобусе, док је за аутомобиле брзина ограничена на 20 килиметара на час.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано и топлије вријеме него претходних дана уз краткотрајне пљускове и максималну температуру од 27 до 33 степена Целзијусова.

Јутро је свјеже и претежно ведро уз умјерену облачност, понегдје око ријека има пролазне магле. У вишим предјелима је хладно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно сунчано и топлије уз дневни развој облака. Краткотрајни пљускови су могући понегдје на истоку. Дуваће слаб до умјерен западни и југозападни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Соколац девет, Чемерно и Бугојно 10, Сарајево 11, Зеница и Ливно 12, Билећаи и Мркоњић Град 14, Тузла 15, Добој 16, Бањалука, Бијељина, Приједор, Требиње и Бихаћ 17, те Мостар 18 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Град богатији за дјевојчицу Град богатији за дјевојчицу
Упозорење грађанима на олујни вјетар и захлађење Упозорење грађанима на олујни вјетар и захлађење
Српска богатија за 19 беба Српска богатија за 19 беба
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    19h 51m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    10h 32m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    19h 51m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    16h 5m
    0
  • Грађани траже помоћ због змија
    6h 44m
    0