Дарко Младић: За злочине над Србима нема међународне правде

09.06.2021. 21:20
3
ИЗВОР: glassrpske.com

Српски народ зна шта је све дао да се створи Република Српска и нико њима не треба да каже колико смо прескупо платили цијену своје слободе, не само у овом него и у претходним ратовима, изјавио је Дарко Младић, син генерала Ратка Младића.

Дан након што је бивши командант Главног штаба Војске Републике Српске Ратко Младић осуђен на казну доживотног затвора, поручио је преко свог сина Дарка да тамо гдје су била Војска Републике Српске и он, није било поново јама, ни српских стратишта иако су, каже, била планирана.

- Тамо гдје нас није било убијали су нас и некажњено. Сад можемо слободно да кажемо да злочини над српским народом нису кажњени ни у овом рату, као ни у претходним ратовима – изјавио је Дарко.

Дарко је поручио да се његов отац сјетио како је у Броду усташка власт држала у заробљеништву 2.500 жена и дјеце.

- Рађени су стравични злочини, силовања, убиства и питао ме је да ли је могуће да нико за то није одговарао иако се зна ко су починиоци. Али изгледа да за злочине над Србима нема међународне правде - нагласио је Дарко за РТРС.

Током посјете, Ратко је желио да свом сину поклони прстен који је носио на суђењу како би га добили његови унуци. Иако су тражили дозволу, бивши командант Главног штаба Војске Републике Српске није то могао да учини ни преко стражара.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Анонимно 13.06.2021. 18:39
    klanje srba ,ubijanje silovanja zena i djece srpkinja to je muslimanima u krvi- pokazali su se se u svakom ratu I u II svetskom ratu kao ubice i koljaci .
  • Generic placeholder image
    leo 13.06.2021. 18:32
    za njih suda nema /muslimane/ to je narod koji hoda kako vjetar duva
  • Generic placeholder image
    zoka 13.06.2021. 18:18
    na kordunu grob do groba trazi majka sina svoga ,nasla ga je na grob klekla o ovako sinu rekla E moj sine radost moja gde pociva mladost tvoja ,grobac se otvorio sin je majci govorio Idi majko domu svome nedolazi grobe mome teza mi je suza tvoja nego crna zemlja moja .Idi majko kazi rodu da sam pao za SLOBODU .-Ovo je pjesma majki srpkinja ciju su decu pobili USTASE /preci danasnjih muslimana i hrvata /neka se stide svoje proslosti koja zapisana u knjigama mnogim ,filmovima ,Arhivama ,zapisima NOR -a a pisali su ih pisci raznih nacionalisti o zlocinima nad srpskim narodima kojeg ste unistavali -niste zasluzili da postojite
Повезане вијести
Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори
У Београду промовисна споменица „80 година ћутања - усташки злочини на Раковцу и у Јеловцима 1943-2023“ (ВИДЕО) У Београду промовисна споменица „80 година ћутања - усташки злочини на Раковцу и у Јеловци...
Створена објективна слика здравственог стања генерала Ратка Младића Створена објективна слика здравственог стања генерала Ратка Младића
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 33m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    11h 47m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    9h 37m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    12h 52m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    7h 35m
    0