Дарко Војводић заказао старт припрема

12.01.2024. 13:06
0
ИЗВОР: sportdc.net

Тренер „Фамоса“ Дарко Војводић заказао је старт припрема за 22. јануар.

Иако је планирао можда и који дан раније кренути, он се одлучио за понедјељак, тако да првотимци „Фамоса“ имају још десетак дана одмора и лагане припреме за почетак припрема.

С обзиром на то да „Фамос“ иза себе има одличну полусезону, потребе за мијењањем играчког кадра нема. Отишао је, као што је познато, Игор Рончевић у „Ступчаницу“ из Олова, и то је за сада једини одлазак из „Моториста“. Иако је било упита за неке играче, они за сада остају у „Фамосу“, а иста је ствар и са штопером Павлом Лазићем. Њему је истекао уговор са посљедњим даном прошле године, чинило се да ће неће бити продужен, али је на крају ипак дошло до договора.

Војводић је у потрази за голманом, јер је сада остао само на Марку Терзићу након одласка Рончевића. Неће ни са тим „Фамос“ журити и није приоритет да мора доћи на прозивку. Неколико је имена у игри за ту позицију, али ће се све знати врло брзо.

Поред голмана, Војводић би довео још само једног играча у средини терена, на позицију „десетке“, нешто што је у неким утакмицама јесенас практично и једино недостајало Фамосу за комплетну слику. Гомилања играчког кадра неће бити, познато је да Дарко Војводић воли да ради са мањом групом играча, а све је функционисало баш како треба и нема разлога да се ишта мијења.

Коментари 0
Повезане вијести
Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    2h 5m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    20h 27m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    21h 42m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    17h 35m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    20h 41m
    1