Darko Vojvodić zakazao start priprema

12.01.2024. 13:06
0
IZVOR: sportdc.net

Trener „Famosa“ Darko Vojvodić zakazao je start priprema za 22. januar.

Iako je planirao možda i koji dan ranije krenuti, on se odlučio za ponedjeljak, tako da prvotimci „Famosa“ imaju još desetak dana odmora i lagane pripreme za početak priprema.

S obzirom na to da „Famos“ iza sebe ima odličnu polusezonu, potrebe za mijenjanjem igračkog kadra nema. Otišao je, kao što je poznato, Igor Rončević u „Stupčanicu“ iz Olova, i to je za sada jedini odlazak iz „Motorista“. Iako je bilo upita za neke igrače, oni za sada ostaju u „Famosu“, a ista je stvar i sa štoperom Pavlom Lazićem. Njemu je istekao ugovor sa posljednjim danom prošle godine, činilo se da će neće biti produžen, ali je na kraju ipak došlo do dogovora.

Vojvodić je u potrazi za golmanom, jer je sada ostao samo na Marku Terziću nakon odlaska Rončevića. Neće ni sa tim „Famos“ žuriti i nije prioritet da mora doći na prozivku. Nekoliko je imena u igri za tu poziciju, ali će se sve znati vrlo brzo.

Pored golmana, Vojvodić bi doveo još samo jednog igrača u sredini terena, na poziciju „desetke“, nešto što je u nekim utakmicama jesenas praktično i jedino nedostajalo Famosu za kompletnu sliku. Gomilanja igračkog kadra neće biti, poznato je da Darko Vojvodić voli da radi sa manjom grupom igrača, a sve je funkcionisalo baš kako treba i nema razloga da se išta mijenja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni
Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera
Kokot zadovoljan: Prisutan umor, greške se očekuju u ovom dijelu priprema Kokot zadovoljan: Prisutan umor, greške se očekuju u ovom dijelu priprema
Najčitanije
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    23h 12m
    5
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    21h 34m
    0
  • Zaplijenjeno 250 kilograma kokaina
    18h 6m
    0
  • Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    19h 59m
    0
  • Policajac godinama prosjacima uzimao novac
    18h 44m
    1