Давала им дрогу и стан у Источном Новом Сарајеву у којем су конзумирали наркотике

12.07.2023. 10:33
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге, лишили су слободе лице Е.Б. из Сарајева - Кантон Сарајево, због основа сумње да је починила кривично дјело „Омогућавање уживања опојних дрога“.

Женска особа, иницијала Е.Б. се сумњичи да је лицима Н.С. и А.З. из Сарајева давала опојну дрогу и стављала на располагање просторије стана у Карађарђевој улици у Источном Сарајево у којем су поменута лица конзумирала опојни дрогу.

Претресом стана који користи Е.Б. пронађена су два ПВЦ пакетића опојне дроге спид као и предмети на којима се налезе трагови опојне дроге, навели су из ПУ Источно Сарајево.

Код лица Н.С. пронађена су два ПВЦ пакетића опојне дроге спид и гасни пиштољ, док је код А.З. пронађен један ПВЦ пакетић опојне дроге спид.

Укупно је пронађено и одузето 18,13 грама спида.

Након документовања предмета Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево ће против Е.Б. бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу, а Основном суду Соколац ће против А.З. биће достављен Захтјев за покретње прекршајног поступка из члана 4 Закона о производњи и промету опојних дрога Републике Српске. Против Н.С. биће достављен Захтјев за покретање прекршајног поступка из члана 4 поменутог закона и члана 34 Закона о оружју и муницији  РС.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Citalac 12.07.2023. 21:37
    Vecina njih koji su se doselili iz kantona sarajevo u Srpsko Sarajevo uveliko prave probleme, bave se svercom svega I svacega, mahom nezakonite radnje.Strasno!!
Повезане вијести
Санкционисано 55 возача због алкохола Санкционисано 55 возача због алкохола
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    19h 9m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    19h 16m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    15h 58m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    10h 36m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    11h 8m
    0